باورنکردنی از اهواز؛ VAR کار کرد و پشت شجاع درآمد!

باورنکردنی از اهواز؛ VAR کار کرد و پشت شجاع درآمد!

پایگاه خبری فوتبالی- موعود بنیادی‌فر با بررسی صحنه خطا روی شجاع خلیل‌زاده، مدافع فولاد را از زمین مسابقه اخراج کرد.

به گزارش فوتبالی، دیدار تیم‌های فولاد و تراکتور در نیمه دوم با اتفاقاتی باورنکردنی در حال انجام است.

این مسابقه که با قطعی VAR با ۱۸ دقیقه توقف در ابتدای نیمه دوم مواجه شد و حتی خداداد عزیزی تیمش را به نشانه اعتراض از زمین بازی بیرون کشیده بود، یک اخراجی هم در دل خود داشت. 

در شرایطی که موعود بنیادی‌فر نتوانسته بود پنالتی احتمالی بر روی مهدی هاشم‌نژاد را توسط کمک داور ویدیویی بررسی کند و بازی بدون چک کردن VAR از سر گرفته شد؛ راه‌اندازی دوباره این سیستم باعث شد تا قاضی میدان با بررسی یک صحنه حکم به اخراج مدافع فولاد بدهد.

پس از انجام خطای خطرناک بر روی شجاع خلیل‌زاده توسط موسی کولیبالی که با پا به سر شجاع ضربه زد، داور بازی به این مدافع کارت زرد نشان داد اما پس از بررسی صحنه توسط VAR که برخلاف اوایل نیمه دوم کار می‌کرد؛ رنگ کارت خود را به قرمز تغییر داد تا مدافع اهل مالی از زمین مسابقه در دقیقه ۸۵ اخراج شود و فولاد ده نفره شود.