باشگاه پرسپولیس برای اهدای خون از هوادارانش دعوت کرد

باشگاه پرسپولیس برای اهدای خون از هوادارانش دعوت کرد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه پرسپولیس برای افراد حادثه دیده در افجار بندر شهید رجایی از هوادارانش دعوت به اهدای خون کرد.

به گزارش فوتبالی، در پی حادثه‌ انفجار و آتش سوزی ظهر دیروز در بندر رجایی بندرعباس، تعدادی از هموطنان‌مان فوت کدند و تعداد زیادی هم مجروح شدند‌. سازمان انتقال خون در خبری فوری اعلام کرد برای مداوای مجروحان نیاز به خون و انتقال آن از شهرهای مختلف ایران به بندرعباس دارد. در همین راستا باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای از هواداران خود در استان هرمزگان و شهرهای هم‌جوار درخواست کرد تا با مراجعه به مراکز اهدای خون به آسیب دیدگان این حادثه کمک کنند. 

متن باشگاه پرسپولیس به این شرح است: «حادثه پیش آمده در بندر شهید رجایی همه ما را متاثر کرد. در این لحظات بیش از هر چیز نگران هموطنانی هستیم که دچار سانحه شده‌اند. این بار قلب تمام ایران آن جا می‌تپد.

این دلشوره و اضطراب برای جان عزیزانی که درگیر حادثه شدند اجتناب‌ناپذیر است و همه در کنار هم برای به حداقل رسیدن تلفات و سلامتی و بهبودی عزیزان این آب و خاک به درگاه باری تعالی دعا می‌کنیم.

در همین راستا از همه علاقمندان به فوتبال به ویژه هواداران پرسپولیس در استان هرمزگان و استان‌های همجوار درخواست می‌کنیم با هدف یاری رساندن به مجروحان حادثه و نیروهای امدادی و درمانی تا حد امکان به مراکز اهدای خون مراجعه نمایند تا با صلاحدید این مراکز با توجه به نیاز برای گروه‌های خونی، اقدام لازم صورت بگیرد.

در پایان از خداوند متعال می‌خواهیم خود یاری‌رسان حادثه دیدگان و حافظ نیروهای امدادی باشد که همواره در شرایط سخت با از خود گذشتگی و ایثار به دل حوادث زده‌اند.»

رئیس جمعیت هلال احمر ساعتی پیش در آخرین گزارشی که درباره تلفات این حادثه داد اعلام کرد: «این انفجار تاکنون ۷۵۰ مصدوم و ۱۴ کشته داشته و آتش هنوز به صورت کامل خاموش نشده است و اطلاعات دقیقی درباره علت وقوع حادثه در دست نیست.»