بارسلونا گزینه جانشینی لواندوفسکی را زیر نظر گرفت

بارسلونا گزینه جانشینی لواندوفسکی را زیر نظر گرفت

پایگاه خبری فوتبالی - بارسلونا با شکست در وقت‌های اضافه مقابل اینتر،  از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا بازماند. 

به گزارش فوتبالی، علیرغم زدن ۶ گل در مجموع دو بازی، عملکرد دروازه‌بان اینتر، یان زومر، با ثبت ۱۴ سیو، مانع اصلی صعود آبی‌اناری‌ها شد و فقدان دقت تمام‌کنندگی در لحظات کلیدی نیز به چشم آمد.

غیبت رابرت لواندوفسکی در اکثر دقایق این دو دیدار بسیار تأثیرگذار بود. او که به‌تازگی از مصدومیت زانو بازگشته، تنها از دقیقه ۹۰ بازی برگشت وارد میدان شد و آمادگی لازم را نداشت. با توجه به اینکه لواندوفسکی در تابستان ۳۷ ساله می‌شود و تنها گزینه جایگزین فعلی در ترکیب، فران تورس است، بارسلونا به دنبال جانشینی بلندمدت برای اوست.

باشگاه بارسلونا در حال بررسی جذب «سامو اگهووا» مهاجم ۲۱ ساله پرتغال است. این بازیکن تابستان گذشته با قراردادی ۲۱ میلیون یورویی از اتلتیکو مادرید به پورتو پیوست. بارسلونا هفته گذشته نمایندگانی را برای تماشای بازی او مقابل موریرنسه اعزام کرد و او با زدن دو گل در پیروزی ۳-۱، نگاه‌ها را به خود جلب کرد. ایده بارسا این است که اگهووا در کنار لواندوفسکی در آخرین سال قرارداد او تجربه بیاموزد.

با این حال، مشکلات مالی بارسلونا و محدودیت‌های سقف دستمزد ممکن است مانع نهایی شدن این انتقال شود. مهاجم نیجریه‌ای‌الاصل که ملیت اسپانیایی دارد، تا سال ۲۰۲۹ با پورتو قرارداد دارد و بند فسخ او ۱۰۰ میلیون یورو تعیین شده است. همچنین، اتلتیکو مادرید همچنان ۳۵ درصد از مبلغ فروش بعدی او را در اختیار دارد، هرچند پورتو می‌تواند با پرداخت ۵ میلیون یورو، ۱۵ درصد دیگر از این سهم را نیز به‌دست آورد.

سامو در اولین فصل خود در پورتو عملکرد درخشانی داشته و با ۲۴ گل در ۴۰ بازی، نگاه‌ها را به خود جلب کرده است.