اولویت آرسنال؛ تمدید قرارداد با سالیبا، ماگالایش و ساکا

اولویت آرسنال؛ تمدید قرارداد با سالیبا، ماگالایش و ساکا

پایگاه خبری فوتبالی- طبق گزارش بن جیکوبز، آرسنال در حال مذاکره برای تمدید قرارداد با ویلیام سالیبا، گابریال ماگالایش و بوکایو ساکا است.

به گزارش فوتبالی، مطابق خبر بن جیکوبز این بازیکنان از ارکان اصلی تیم تحت هدایت میکل آرتتا هستند و باشگاه قصد دارد آن‌ها را برای سال‌های بیشتری در اختیار داشته باشد. در همین راستا، باشگاه عربستانی النصر علاقه‌مند به جذب گابریال ماگالایش است و پیشنهاد دستمزد سالانه ۲۰ میلیون یورویی را به او ارائه داده است. با این حال، قرارداد ماگالایش با آرسنال تا سال ۲۰۲۷ معتبر است و باشگاه تمایل دارد او را برای مدت طولانی‌تری در تیم نگه دارد.

در عین حال، آرسنال در پی تقویت خط دفاعی خود است و در رقابت برای جذب دین هویسن، مدافع هلندی بوروسیا مونشن‌گلادباخ، حضور دارد. با این حال، چلسی و لیورپول در حال حاضر از آرسنال پیشی گرفته‌اند و مذاکرات جدی‌تری با این بازیکن دارند. آرسنال با بودجه ۱۵۰ میلیون پوندی تابستانی، به دنبال تقویت تیم خود است و علاوه بر تمدید قرارداد با بازیکنان کلیدی، در حال برنامه‌ریزی برای جذب بازیکنان جدید نیز می‌باشد. میکل آرتتا پس از سه فصل نایب قهرمانی پیاپی در لیگ برتر انگلیس قصد دارد فصل آینده شرایط متفاوتی برای توپچی ها رقم بزند.