سومین ملاقات نمایندگان الهلال با کاپیتان منچستریونایتد

سومین ملاقات نمایندگان الهلال با کاپیتان منچستریونایتد

پایگاه خبری فوتبالی - گمانه‌زنی‌ها پیرامون احتمال جدایی برونو فرناندز از اولدترافورد در تابستان پیش رو همچنان ادامه دارد. در این میان، باشگاه الهلال، قهرمان لیگ حرفه‌ای عربستان، علاقه جدی خود را به جذب این هافبک پرتغالی نشان داده است.

به گزارش فوتبالی، گزارش‌ها حاکی از آن است که این باشگاه سعودی آماده است تا دستمزد سالانه ۶۵ میلیون پوندی به کاپیتان یونایتد پیشنهاد دهد تا نظر او را برای پیوستن جلب کند.

با وجود آنکه فرناندز پیش از این به طور علنی اعلام کرده که از ماندن در منچستریونایتد خوشحال است، نشریه میرر گزارش می‌دهد که ستاره شیاطین سرخ احتمالاً برای سومین بار با نمایندگان باشگاه عربستانی دیدار خواهد کرد. به نظر می‌رسد که مقامات الهلال همچنان بر تلاش خود برای به خدمت گرفتن این بازیکن مصمم هستند و قصد ندارند از این هدف دست بکشند.

در همین حال، روبن آموریم، سرمربی‌ یونایتد، سکوت خود را در مورد انتقال احتمالی فرناندز شکسته و به صراحت اعلام کرده که خواهان ماندن هموطنش در منچستریونایتد برای فصل آینده است. این بازیکن ۳۱ ساله در فصل جاری عملکرد درخشانی داشته و تاکنون ۱۹ گل به ثمر رسانده و ۱۵ پاس گل در تمامی رقابت‌ها به نام خود ثبت کرده است.

منچستریونایتد در دو دیدار آتی خود در لیگ برتر به مصاف وستهم و چلسی خواهد رفت. پس از آن، آن‌ها در بزرگ‌ترین دیدار فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ خود، در فینال لیگ اروپا در بیلبائو به تاریخ ۲۱ مه به مصاف تاتنهام خواهند رفت. این دیدار می‌تواند سرنوشت‌ساز برای فصل یونایتد باشد و عملکرد فرناندز در این بازی از اهمیت ویژه‌ای برای هواداران برخوردار خواهد بود.