هشدار یک کارشناس ورزشی به گواردیولا راجع به مصدومیت رودری

هشدار یک کارشناس ورزشی به گواردیولا راجع به مصدومیت رودری

پایگاه خبری فوتبالی - یک کارشناس در حوزه آسیب‌دیدگی‌های فوتبالی به منچسترسیتی هشدار داده که در روند بازگشت رودری به میادین عجله نکند، چرا که این هافبک کلیدی هنوز در حال ریکاوری از مصدومیتی جدی در ناحیه زانو است.

به گزارش فوتبالی، رودری، ملی‌پوش اسپانیایی، شهریور گذشته دچار پارگی رباط صلیبی شد و اگرچه ابتدا انتظار می‌رفت فصل را به‌طور کامل از دست بدهد، اکنون احتمال بازگشت او به میدان پیش از پایان فصل وجود دارد. با این حال، بن دینری، متخصص آسیب‌دیدگی‌های فوتبالی، تأکید کرده که تیم پپ گواردیولا باید در این زمینه محتاط باشد، چرا که خطر آسیب‌دیدگی مجدد در دوران ریکاوری بازیکنان همواره وجود دارد.

دینری در گفتگوی اخیرش گفت: “ما رودری را در حال تمرین دیده‌ایم. گاهی اوقات باید اظهارات پپ گواردیولا درباره وضعیت بازیکنان را با کمی تردید نگریست. او معمولاً پاسخ‌هایی مبهم ارائه می‌دهد اما اگر فقط به داده‌ها نگاه کنیم، آیا بازگشت رودری در همین فصل بدون ریسک است؟ داده‌ها نشان می‌دهند که بازگشت به میادین طی ۹ ماه نخست پس از چنین مصدومیتی می‌تواند با خطر آسیب‌دیدگی مجدد یا مشکلات دیگر همراه باشد؛ با این حال، بازیکنانی نیز بوده‌اند که در همین بازه زمانی بازگشته و مشکلی نداشته‌اند. باید نسبت ریسک به نتیجه را در این شرایط بررسی کرد. هدف منچسترسیتی از به‌کارگیری رودری در این مقطع چیست؟ در صورتی که با کسب رتبه چهارم به لیگ قهرمانان اروپا صعود کنند، دیگر دلیلی برای بازی دادن به رودری وجود ندارد.”