تیم منتخب هفته سی‌ام؛ طوفان تاثیرات

تیم منتخب هفته سی‌ام؛ طوفان تاثیرات

پایگاه خبری فوتبالی- پایان بیست و چهارمین دوره لیگ برتر با بازیهایی رقم خورد که 20 گل داشتند و پر از صحنه‌های مهیج و تماشایی بودند.

به گزارش فوتبالی، کورس سپاهان و پرسپولیس برای آسیایی شدن را اولی با شکست دادن دشمن ازلی و ابدیِ دومی برد. 

تیم منتخب این هفته پر است از بازیکنانی که طوفانی از تاثیرگذاری را در نتایج داشتند: تبریزی و حسین‌زاده بریس کردند، لطیفی و کهریزی در پاس گل بریس کردند، کهریزی گل هم زد و نام امثال رحمان جعفری، محمدمهدی محبی و کاوه رضایی در هر دو آیتم گلزنی و گلسازی قرار گرفت.

* محمدصادق نادرپور

بعد از چند هفته به ترکیب اصلی برگشت و جلوتر از دیناروند و حقیقی درون دروازه ایستاد و با ثبت کلین‌شیت، خودش را نشان داد. واکنش‌های خوبی برابر ضربات بازیکنان میزبان داشت و دقیقه 46 تا ثبت یک پاس گل هم جلو رفت.

ذخیره: چادرملو در خانه با یک گل به خودی باخت ولی بدون حجت صدقی، آنها در یزد خیلی زود و در همان ابتدای بازی تسلیم می‌شدند بخصوص در دقایق 5 و 11.

* یعقوب براجعه

به عنوان بازیکنی در سمت راست به بازی گرفته شد که بیشتر در حملات حضور داشت و درنهایت هم زمین آخرین بازی فصل را با عنوان جوان‌ترین گلزن پرسپولیس در لیگ برتر ترک کرد. 91 درصد پاس‌هایش صحیح بود و 4 عملکرد دفاعی هم داشت.

ذخیره: تکل درخشان دقیقه 18 آریا یوسفی، سپاهان را در بازی نگه داشت. او بیشتر از همه بازیکنان سپاهان، واکنش دفاعی داشت: 7 بار. شانس گلزنی‌اش را هم خالدآبادی دفع کرد.

* محمد دانشگر

به عنوان یک مدافع، عملکرد خوبی در هجوم و حملات داشت. پاس گل دوم تیمش را به محبی داد و گل اول هم با ضربه سر او بالاتر از هافبک استقلال، پایه‌گذاری شد. می‌توانست گلزن هم باشد ولی ضربه‌اش را سهرابیان از روی خط برگرداند.

ذخیره: به عنوان کاپیتان ترکیب دوم ملوان، سعید کریمی گل مساوی تیمش را زد و 11 واکنش دفاعی در 70 بار لمس توپ ثبت کرد.

* امیر جعفری

با هر متر و معیاری که بود، اشتباه مهلکش در بازی با استقلال را جبران کرد. ضربه سر جعفری در آستانه ورود به دروازه توسط مدافع، دفع اشتباهی و تبدیل به گل به خودی شد. جعفری در امور دفاعی هم با 5 واکنش خوب نشان داد.

ذخیره: کسی از جعفر سلمانی خبر نداشت تا اینکه برابر فولاد به زمین رفت و نمره قبولی گرفت. پاس کلیدی خوبی در دقیقه 53 داد و یوسوپوف را هم مجبور به واکنش کرد.

* محمدمهدی محبی

ضرباتش در دقایق 7 و 10 را در موقعیت تک به تک بد زد. ضربه‌اش در دقیقه 19 را حردانی از روی خط دروازه بیرون کشید. پاس گل اول را داد. گل دوم را با یک نمایش درخشان زد. همه‌کاره گل سوم هم بود با آن تغییر مسیر دیدنی؛ سپاهان چیز دیگری لازم داشت؟

ذخیره: 2 پاس کلیدی محسن آذرباد در دقایق 39 و 2+45 هر دو پایه‌گذار گل برای ذوب‌آهن شد. او فقط 25 لمس توپ داشت شامل 4 عملکرد دفاعی.

* ریکاردو آلوز

ضربه‌اش در صحنه منجر به گل دوم، تمام کیفیت بالا و هوش والایش را نشان داد: با پای چپ به زاویه مخالف و جایی که هیچ دروازه‌بانی نمی‌تواند توپ را مهار کند. آلوز در هفته‌های پایانی و مهم فصل برای تراکتور، در هر بازی یا گل زد یا گل ساخت.

ذخیره: یک هافبک دفاعی با 84 لمس توپ و دقت پاس 96 درصد و 5 ضربه به سمت دروازه شامل 3 ضربه داخل چارچوب؛ کیفیت استیون انزونزی با همین آمار خلاصه کاملا مشخص خواهد شد.

* عباس کهریزی

جوان دیگری در ترکیب آلومینیوم قرار گرفت، درخشید و نشان داد مجتبی حسینی چقدر خوب پرورش استعداد را بلد است. کهریزی، گل اول تیمش را با یک ضربه پشت پای هوشمندانه زد و پاس گلهای دوم و سوم تیمش را هم داد.

ذخیره: 100 لمس توپ در 90 دقیقه و ثبت دقت پاس 90 درصدی، جایگاه سروش رفیعی در ترکیب پرسپولیس را نشان می‌دهد. پاس عمقی‌اش در دقیقه 65 دیدنی بود.

تصویر خبر

* مرتضی تبریزی

پایان باشکوهی را در هفته آخر فصل رقم زد. جلوتر از مجید علیاری در ترکیب اصلی قرار گرفت و به عنوان مهاجم تله، ایفای نقش کرد. گلهای اول و سوم تیمش را زد و پنالتی منجر به گل دوم را از پولی گرفت درحالیکه تنها 22 لمس توپ داشت.

ذخیره: در آخرین بازی مس هم محمد علی‌نژاد، همه‌کاره تیمش بود. روی فرار او، خیبر 10 نفره شد و کسی نمی‌داند چرا خطای دقیقه 41 روی او، پنالتی اعلام نشد؟

* امیرحسین حسین‌زاده

طوفانی که در هفته‌های پایانی و درست از روی بازی با استقلال، آغاز کرد تا پایان فصل ادامه داشت و باعث شد آقای گل لیگ شود. 2 بار دروازه استقلال خوزستان را باز کرد و 2 بار هم در تله آفساید گرفتار و گلهایش مردود اعلام شد.

ذخیره: به عنوان یک مهاجم نوک، کاوه رضایی نمایش درخشانی برابر استقلال داشت. گل اول را زد و 3 پاس کلیدی هم به محبی در همان 20 دقیقه ابتدایی داد که هدر رفتند.

* امید لطیفی

برابر نساجی به عنوان مهاجم اصلی وارد زمین شد ولی وظیفه داشت عقب بیاید، خط دفاع میزبان را جلو بکشد و برای تبریزی موقعیت بسازد. همین کار را هم به درستی انجام داد. پاس گل اول و سوم و پاس منجر به پنالتی گل دوم را داد.

ذخیره: در هفته‌های پایانی، محمدرضا سلیمانی تبدیل به قاتل دروازه‌ها شد. گل فولاد در انزلی به وسیله خودش، پایه‌گذاری و درنهایت با ضربه سر دیدنی‌اش رقم خورد.

* رحمان جعفری

به عنوان یک باتجربه در کنار جوانان آلومینیوم برابر شمس‌آذر قرار گرفت و خودش را نشان داد. گل اول روی ضربه او و دخالت کهریزی زده شد. گل سوم را هم با یک ضربه دقیق به گوشه دروازه زد. تقریبا در هر فصل می‌توان روی 10 تاثیرگذاری جعفری شامل گل و پاس گل حساب کرد.

ذخیره: 45 دقیقه فرصت بازی به رضا مرزبان رسید. جوانی که گل دوم آلومینیوم را با یک قیچی بغل دیدنی زد و فرصت خوبی را هم در دقیقه 52 از دست داد.

* تیم هفته: سپاهان

بالاخره توانست ابرهای تیره و تار این هفته‌های اخیر را کنار زده و با شکست دادن استقلال به پلی‌آف لیگ نخبگان برسد. نمایش درخشانی برابر استقلال داشتند، 3 گل زدند و فرصت‌های زیادی را هم بخصوص در همان 20 دقیقه ابتدایی بازی از دست دادند.

ذخیره: فصل به بهترین شکل ممکن برای گل‌گهر تمام شد: با شکست دادن چادرملو در یزد (که نشان داده بود آسان بباز نیست) آنهم با ترکیبی که اصلی نبود.

* سرمربی هفته: مهدی تارتار

شاید حالا و بعد از دیدن ملوان لیگ 23 و گل‌گهر لیگ 24، وقتش رسیده باشد تا یک تیم مدعی سراغ او برود. تارتار، تیمش را به بهترین رتبه در تاریخ لیگ برتر رساند و امیدوار است فصل را با جام قهرمانی در رقابتهای حذفی تمام کند.

ذخیره: اسم جوان‌هایی که مجتبی حسینی در این فصل وارد لیگ برتر کرد را تا قبل از شروع بازیها کسی نمی‌دانست ولی او با خلیفه و مرزبان و سوختانلو و کهریزی و بقیه آینده را ساخت.

* بازیکن هفته: مرتضی تبریزی

زدن 2 گل و گرفتن یک پنالتی تنها با 22 لمس توپ یعنی مرتضی تبریزی خوب بلد است کجا بایستد تا فقط برای زدن ضربه نهایی، انرژی خرج کند. او بعد از حضور در استقلال و مصدومیت رباط صلیبی، در حال وداع بود ولی حالا شاید بازگشتی در کار باشد.

ذخیره: یک پایان خوش برای امیرحسین حسین‌زاده که بعد از استقلال حالا با تراکتور هم صاحب یک قهرمانی بی‌حرف و حدیث شد و توانست عنوان آقای گلی را هم تصاحب کند.