ادعای درویش؛ سقف بودجه را گذاشتند که پرسپولیس قهرمان نشود

ادعای درویش؛ سقف بودجه را گذاشتند که پرسپولیس قهرمان نشود

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر عامل باشگاه پرسپولیس یک تئوری بدبینانه را با اطمینان زیاد مطرح کرد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس فصل ناموفقی را در فوتبال باشگاهی ایران و آسیا پشت سر گذاشت. این تیم سوپرجام را به سپاهان واگذار کرد و در جام حذفی به دست همین تیم حذف شد. در لیگ برتر هم یک رده پایین‌تر از سپاهان ایستاد و سهمیه آسیایی را از دست داد. در لیگ نخبگان آسیا هم اصلا به مرحله حذفی نرسید.

این ناکا‌می‌های متعدد باعث شد رضا درویش مدیر عامل باشگاه پرسپولیس به شدت مورد هجوم انتقادات هواداران و البته برخی پیشکسوتان این تیم قرار بگیرد. هواداران پرسپولیس در این فصل در چند بازی خواستار برکناری درویش و رفتن او از تیم‌شان شدند.

انتقاد اصلی هواداران پرسپولیس از درویش به ابتدای فصل برمی‌گردد. جایی که چند بازیکن کلیدی مثل علیرضا بیرانوند، مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی‌فر از این تیم جدا شدند و به تراکتور پیوستند. درویش مدعی بود که باشگاه پرسپولیس به دلیل رعایت سقف قرارداد نتوانست این بازیکنان را نگه دارد.

اما درویش بعدها به شدت از فدراسیون فوتبال انتقاد کرد که بعد از این که پرسپولیس ستاره‌هایش را از دست داد سقف بودجه را افزایش داد! درویش کاملا مخالف افزایش سقف بودجه بود و این موضوع را بارها اعلام کرد.

مدیر عامل پرسپولیس امروز در مراسم رونمایی از محمدامین کاظمیان و مجتبی فخریان باز هم در این باره صحبت کرد. اما این بار لحن تهاجمی‌تری داشت. درویش در این باره گفت: «اگر بدبین باشیم می‌توانیم بگوییم این یک تئوری بود که چه کنیم که پرسپولیس قهرمان نشود. وقتی حکم یک امر واضح را 8 ماه نمی‌دهند. مسئولینش هم اعلام کرده‌اند که ما سه هفته است این حکم را به فدراسیون ابلاغ کرده‌ایم. یک برداشت مبرهن این است که نمی‌خواهند. سقف قرارداد را مصوب می‌کنند اما می‌گویند فقط پرسپولیس ملزم به رعایت آن است. این نشان می‌دهد که یک تئوری چیده‌اند که پرسپولیس قهرمان نشود.»

انتقاد درویش از فدراسیون فوتبال