درویش: دست من بود 3 هفته پیش قرارداد عالیشاه را تمدید می‌کردم

درویش: دست من بود 3 هفته پیش قرارداد عالیشاه را تمدید می‌کردم

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر عامل باشگاه پرسپولیس درباره آخرین وضعیت امید عالیشاه در این تیم توضیح داد.

به گزارش فوتبالی، یکی از عجیب‌ترین خبرهایی که اخیرا در حوزه باشگاه پرسپولیس منتشر شده است مربوط به امید عالیشاه است. گفته می‌شود اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس تمایلی به ادامه همکاری با این بازیکن ندارد و قرارداد او تمدید نخواهد شد.

این خبر برای هواداران پرسپولیس بسیار ناراحت‌کننده بود. اغراق نیست اگر بگوییم عالیشاه در چند فصل اخیر محبوب‌ترین بازیکن پرسپولیس نزد هواداران بوده است. هواداران پرسپولیس او را با تعصب و فداکاری‌اش، با دوری از تنش از جنجال، با گل‌هایی که در دربی‌ها زده است و با شخصیت محترمش می‌شناسند. 

برای همین هم خبر تمدید نشدن قرارداد عالیشاه برای آنها بسیار شوکه کننده بود. هواداران پرسپولیس به شدت خواستار تمدید قرارداد عالیشاه هستند. در همین بازی آخر پرسپولیس با هوادار بارها نام این بازیکن را در ورزشگاه آزادی فریاد زدند و از کارتال خواستند که عالیشاه را نگه دارد.

آخرین تلاش هواداران پرسپولیس برای ماندن عالیشاه در پرسپولیس، درخواست از رضا درویش مدیرعامل باشگاه است. درویش امروز در گفت‌وگویی که به مناسبت رونمایی از مجتبی فخریان و محمد امین کاظمیان انجام داد در این باره توضیحاتی داد.

درویش گفت: «شما به من بگویید که اگر من شرایط ادامه کار آقای عالیشاه را با پرسپولیس فراهم کنم آیا این باعث آرامش بیشتر و علاقمندی هواداران به من نمی‌شود؟ اگر دست من بود و اجازه‌اش را داشتم 3 هفته قبل از این که فصل تمام شود این کار را انجام می‌دادم. آقای کارتال نه تنها در مورد عالیشاه بلکه درباره هیچ بازیکن دیگری نظر نداده است. به من گفتند که اجازه بدهید من بروم و فارغ از این هیاهو فکر کنم و ببینم از لیستی که به شما داده‌ام چند بازیکن را جذب می‌کنید. بعد از نظرم را می‌گویم. یکی از معضلات ما هم این است که فقط 20 بازیکن بالای 25 سال می‌توانیم داشته باشیم و دو بازیکن زیر 25 سال. یعنی 23 تا 25 سال. حالا ما باید صبر کنیم. وقتی بازیکنان جدید را جذب کردیم بعد از آن لیست خروج را اعلام می‌کنند. آقایان عالیشاه و امیری سمبل‌های باشگاه هستند. هیچ کس فداکاری‌های این دو نفر را فراموش نمی‌کند. اما بعضی‌ها می‌خواهند سوار یک موج شوند. هیچ کس بیشتر از مدیر نمی‌خواهد آرامش داشته باشد. بیشتر از مدیر نمی‌خواهد هوادار را همراه خودش کند. اما باید صبر کنیم و ببینیم آقای کارتال چه تصمیمی می‌گیرد.»