پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل پرسپولیس درباره دلیل جدایی 3 ستاره پرسپولیس در ابتدای لیگ بیست و چهارم توضیحاتی داد.
به گزارش فوتبالی، پرسپولیس لیگ بیست و چهارم و فصل فوتبالی 1403-1404 را بدون هیچ دستاورد خاصی به پایان رساند. اتفاقی که در چند سال گذشته بیسابقه بود و باعث ناراحتی شدید هواداران این تیم شد.
نتایج ضعیف پرسپولیس در این فصل دلایل متعددی داشت. اما به نظر میرسد جدایی 3 بازیکن اصلی این تیم در فصل گذشته در ابتدای فصل یعنی علیرضا بیرانوند، مهدی ترابی و دانیال اسماعیلیفر نقش مهمی در این اتفاق داشته است.
هر 3 این بازیکنان جزو بازیکنان خوب و تاثیرگذار پرسپولیس در فصل گذشته بودند و در اتفاقی عجیب هر 3 نفر هم به یک مقصد یعنی تراکتور رفتند. ترابی و اسماعیلیفر بازیکن آزاد بودند اما بیرانوند در حالی که یک فصل با پرسپولیس قرارداد داشت فسخ کرد و رفت.
یکی از انتقاداتی که به مدیریت پرسپولیس در طول این فصل و بعد از چند هفتهای که از لیگ بیست و چهارم گذشت وارد بود مساله ناتوانی در حفظ این 3 نفر بود. هواداران اعتقاد داشتند مدیریت باشگاه در این باره کمکاری کرده است.
اما امروز رضا درویش مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در مراسم رونمایی از محمد امین کاظمیان و مجتبی فخریان به عنوان بازیکنان جدید این تیم درباره جدایی بیرانوند، ترابی و اسماعیلیفر توضیحات بیشتر و جزئیتری داد.
درویش گفت: «تعدادی از همین بازیکنانی که رفتند از ما درخواست مبالغی را داشتند که ما آن مبالغ را در هیات مدیره طرح کردیم و گفتیم که این مبالغ حق آنهاست. باید به آنها 50، 80 یا 100 میلیارد بدهیم. ولی این مبالغ از کجا باید تامین شود؟ چون بعضی از بازیکنان قبل از امضای قرارداد مبلغی را میخواستند. مبلغی که میخواستند حتی از مبلغی که لوکاس ژوائو هم میخواست بیشتر بود. ما نداشتیم که بدهیم. یعنی متولی نداشتیم که پول بگیریم و به اینها بدهیم. هوادار فقط بازیکن محبوبش را میخواهد. پیروزی میخواهد. حق هم دارد اما باید بستر این کار فراهم باشد. ما متولی نداشتیم. هنوز معلوم نبود سهامدارمان کیست. هنوز بخشی از تعهدات قبلیمان مانده بود. چطور میتوانستیم مثلا 4 روزه 40 میلیارد به یک نفر بدهیم؟»