تحقیر مسی و یاران در دربی فلوریدا

تحقیر مسی و یاران در دربی فلوریدا

پایگاه خبری فوتبالی - در بامداد امروز، تیم اینتر میامی در ورزشگاه چیس با نتیجه ۳-۰ مغلوب اورلاندو سیتی شد و شکست سنگینی را در دربی فلوریدا تجربه کرد.

به گزارش فوتبالی، بامداد امروز تیم های اینتر میامی و اورلاندو سیتی از هفته چهاردهم لیگ MLS به مصاف هم رفتند. اینتر میامی در 6 بازی گذشته خود قبل از این بازی، فقط یک بار طعم پیروزی را چشیده بود. 

در نیمه اول، لوئیس موریل در دقیقه ۴۵ با ضربه‌ای دقیق، گل نخست را برای اورلاندو به ثمر رساند. در آغاز نیمه دوم، مارکو پاشالیچ در دقیقه ۵۲ گل دوم را وارد دروازه اینتر میامی کرد. در دقیقه ۷۸، داگور تور‌هالسون با ضربه‌ای زیبا، گل سوم را به ثمر رساند و پیروزی اورلاندو را قطعی کرد. 

لیونل مسی، ستاره اینتر میامی، در این دیدار نتوانست تأثیری بر بازی بگذارد و با عملکرد درخشان دروازه‌بان اورلاندو، پدرو گایسه، تمامی تلاش‌های او بی‌ثمر ماند. مسی همچنین دومین کارت زرد متوالی خود را به دلیل اعتراض به داور دریافت کرد.

با این نتیجه، اینتر میامی به رده ششم جدول کنفرانس شرق سقوط کرد و در پنج بازی اخیر خود تنها یک پیروزی کسب کرده است. در سوی دیگر، اورلاندو سیتی با این پیروزی، روند شکست‌ناپذیری خود را ادامه داد و جایگاه خود را در جدول بهبود بخشید.