سارقین خانه ستاره سوئدی به زندان افتادند

سارقین خانه ستاره سوئدی به زندان افتادند

پایگاه خبری فوتبالی - یک خانواده پس از مجرم شناخته شدن در پرونده سرقت از چندین ملک، از جمله منزل الکساندر ایساک، ستاره سوئدی نیوکاسل، با حکم زندان روبرو شدند.

به گزارش فوتبالی، خانه مهاجم نیوکاسل، در آوریل سال گذشته هدف یک باند جنایتکار قرار گرفت و در جریان این سرقت، جواهراتی به ارزش ۶۸ هزار پوند، ۱۰ هزار پوند وجه نقد و یک خودرو متعلق به این ستاره سوئدی به سرقت رفت.

این پرونده تنها یکی از موارد متعدد در سال‌های اخیر است که خانه بازیکنان سرشناس فوتبال مورد هدف باندهای سازمان‌یافته قرار گرفته است؛ این گروه‌ها اغلب در زمان‌هایی که بازیکنان مشغول بازی در مسابقات هستند، برنامه سرقت‌های خود را اجرا می‌کنند. باندی که مسئول سرقت از منزل ایساک بوده، دو ملک دیگر را نیز در منطقه داراس هال در نورث‌آمبرلند هدف قرار داده و در مجموع حدود ۱.۳ میلیون پوند به دست آورده‌اند.

دادگاه اعلام کرد که برادران والنتینو و جیاکومو نیکولوف، خواهر آن‌ها جلا یووانویچ، که به‌عنوان راننده فرار ایفای نقش کرده و پسر او، چارلی یووانویچ، از ایتالیا به بریتانیا سفر کرده‌اند تا این سه سرقت را انجام دهند. پس از اعلام گناهکاری، قاضی رابرت اسپراگ حکم‌های سنگینی در رابطه با این پرونده صادر کرد. والنتینو ۳۲ ساله که پیش‌تر در ایتالیا و سوئیس نیز محکومیت‌هایی داشت، به ۱۰ سال زندان محکوم شد. برادر ۲۸ ساله‌اش به تحمل هشت سال زندان محکوم گردید. یلا ۴۳ ساله، به هفت سال و دو ماه زندان و چارلی ۲۳ ساله به شش سال و نه ماه زندان محکوم شدند.