4 بازیکن هوادار در رادار لیگ برتری‌ها؛ استقلال و پرسپولیس درخواست رسمی دادند

4 بازیکن هوادار در رادار لیگ برتری‌ها؛ استقلال و پرسپولیس درخواست رسمی دادند

پایگاه خبری فوتبالی- دو باشگاه مطرح شهر تهران برای جذب چند بازیکن تیم هوادار دست به کار شده‌اند.

به گزارش فوتبالی، تیم هوادار تهران در رقابت‌های این فصل لیگ برتر موفق به کسب امتیازات لازم نشد تا در نهایت به لیگ دسته اول سقوط کند.

با این حال، بنفش‌های تهران جزو تیم‌هایی بودند که از بازیکنان جوان و همچنین محصولات آکادمی خودشان استفاده بیشتری کردند و به همین خاطر چند بازیکن این تیم اکنون در رادار لیگ برتری‌ها قرار دارند.

بر اساس پیگیری‌ها مشخص شد باشگاه استقلال با ارسال درخواست رسمی به باشگاه هوادار خواهان جذب آرشا شکوری (دروازه‌بان) و مهدی مهدوی (مدافع) شده است که هردو این بازیکنان زیر 23 سال هستند. 

از طرفی باشگاه پرسپولیس هم درخواست خود را برای به خدمت گرفتن محمدحسین صادقی مهاجم 21 ساله هوادار ارائه کرده است.

همچنین یک باشگاه صنعتی هم برای جذب محمد دیندار مهاجم 19 ساله هوادار درخواست رسمی خودش را ارائه کرده است.

طی روزهای گذشته صحبت‌هایی پیرامون انتقال تیم هوادار به شهر گرگان مطرح شده اما این موضوع قطعی نیست و باید دید در آینده نزدیک چه تصمیماتی گرفته خواهد شد.