پایگاه خبری فوتبالی - سال ۲۰۲۱ در چنین روزی (۲۳ مه)، اینتر جشن قهرمانی اسکودتوی نوزدهم خود را در جوزپه مهآتزا برگزار کرد.
به گزارش فوتبالی، امشب در حالی دو تیم ناپولی و اینتر، در دیدارهای هفتۀ آخر خود، به مصاف رقبایشان، کالیاری و کومو میروند، که ناپولی با یک امتیاز بیشتر از اینتر، در صدر جدول رقابتهای سری آ قرار دارد، و با کسب یک پیروزی برابر کالیاری در ورزشگاه دیگو آرماندو مارادونا، قهرمانی چهارمش مسجل خواهد شد؛ آنتونیو کونته، سرمربی ناپولی، اگر امشب برای پنجمین بار در دوران مربیگریاش قهرمان سری آ شود، در حالیست که ۴ سال قبل، درست در چنین روزی، قهرمانی چهارمش را با اینتر جشن گرفت، اینتری که امسال با سیمونه اینزاگی، تنها حریف جدی آنتونیو کونته، برای قهرمانی با ناپولی بوده است!
دو تیم اینتر و ناپولی در دو دیدار همزمان، امشب از راس ساعت ۲۲:۱۵ به وقت تهران، به مصاف کومو و کالیاری خواهند رفت؛ ناپلیها میزبان کالیاری، و اینتریها میهمان کومو خواهند بود. در صورت قهرمانی آنتونیو کونته با ناپولی این مربی موفق و پرافتخار که شاید سال آینده راهی تیم دیگری شود میتواند پس از اسپالتی دومین مربی باشد که تیم شهر ناپل را به قهرمانی سری آ میرساند.
نوستالژی؛ سالگرد قهرمانی اینتر با کونته
