پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم ایرانی شباب الاهلی تاکید کرد که فصل بعد هم با پیراهن این تیم به میدان میرود. او ابراز امیدواری کرد بتواند جامهای بیشتری را با پیراهن این تیم به دست آورد.
به گزارش فوتبالی، سردار آزمون در فصل نخست حضورش در لیگ حرفهای امارات با پیراهن شباب الاهلی عملکرد خوبی داشت و توانست در ۲۱ بازی در یازده گل به ثمر برساند و شش پاس گل هم بدهد. او در لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲ هم توانست ۹ گل بزند و عنوان آقای گلی این رقابتها را به دست آورد؛ هر چند که تیمش در نهایت قهرمان این رقابتها نشد.
این مهاجم ایرانی در فصل نخست حضورش در شباب الاهلی چهار جام را کسب کرد. او تاکید کرد که فصل بعد هم در شباب الاهلی میماند و امیدوار است که در لیگ نخبگان آسیا بتواند موفق شود.
به نوشته روزنامه البیان، سردار آزمون گفت: ما در همه رقابتها برای قهرمانی بازی کردیم و بازیهایی عالی را برابر رقبای قوی انجام دادیم. از حضور در لیگ امارات خوشحالم و هرگز در هیچ بازی و رقابتی احساس ترس نکردم یا اعتماد به نفسم را از دست ندادم.
او توضیح داد که میل به پیروزی همیشه انگیزه اصلی شباب الاهلی در تمام بازیهایش بوده است تا جایی که موفق شد چهار عنوان قهرمانی از مجموع شش جامی که تیم در این فصل در آن شرکت کرد، کسب کند: «بله، این دستاوردی شگفتانگیز است و ما از عملکردمان در فصل جاری راضی و خوشحالیم.»
سردار آزمون درباره ارزیابیاش از عملکرد الاهلی در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ گفت: تیم فصل شگفتانگیزی داشت و در لیگ فقط دو بازی را باخت و این نشان میدهد که ما چقدر خوب کار کردهایم. میخواهیم که در بازی پایانیمان هم به پیروزی برسیم. امیدوارم که فصل بعد بتوانم عملکرد بهتری داشته باشم و در لیگ نخبگان آسیا موفق ظاهر شویم. البته رقابتکردن در این جام با توجه به حریفان قدرتمندی که وجود دارند اصلا آسان نیست. در این رقابت بزرگ بازی به بازی پیش میرویم و امیدواریم که بتوانیم به مراحل بالاتر صعود کنیم.
مهاجم تیم ملی ایران در ادامه صحبتهایش تاکید کرد که از حضور در شباب الاهلی و لیگ امارات پشیمان نیست و اگر زمان به عقب برگردد دوباره همین تصمیم را خواهد گرفت. سردار آزمون در پایان از عشق و علاقه زیادش به اسبها و اسبسواری صحبت و تاکید کرد که اگر فوتبالیست نمیشد دوست داشت در رشته سوارکاری به فعالیت بپردازد.