پایگاه خبری فوتبالی - لوتار ماتئوس و دیدی هامان ادعا کردند که فلورین ویرتز خیلی سریع به محبوب دل هواداران لیورپول تبدیل خواهد شد.
به گزارش فوتبالی، فلورین ویرتز، ستاره جوان آلمانی، پس از درخشش در قهرمانی بایر لورکوزن در فصل گذشته بوندسلیگا، به یکی از پرتقاضاترین بازیکنان اروپا تبدیل شده است. پیشتر از منچسترسیتی و بایرن مونیخ به عنوان جدیترین مقصدهای احتمالی او یاد میشد، اما طی هفتههای اخیر، باشگاه لیورپول پیشرفت چشمگیری در مذاکرات داشته و طبق گزارشها، این باشگاه موفق شده بر سر شرایط شخصی قرارداد با این هافبک ۲۲ ساله به توافق برسد و البته رئیس باشگاه بایرن مونیخ نیز این خبر را تایید کرد.
لوتار ماتئوس به اسکای آلمان گفت: "ویرتز چالش بزرگی پیش رویش دارد. این فقط به باشگاه جدیدش مربوط نیست، بلکه ذهنیتی جدید، زبان جدید و فرهنگی جدید است. اما فکر نمی کنم او ترسیده باشد. ویرتز 100 درصد به خودش ایمان دارد. من هم به او ایمان دارم و معتقدم در لیورپول موفق خواهد شد."
دیدی هامان نیز در این باره گفت: "لیورپول یک باشگاه بین المللی و جهانی است. ما مدتهاست که با هم در ارتباط بودهایم و هرگز چیزی از این ماجرا به بیرون درز نکرد. این موضوع بدون شک خانواده ویرتز را نیز تحت تأثیر قرار داد. همه چیز با سکوت، به دور از هیاهو و در پشت صحنه انجام شد."