خبر گزارشگر تلویزیون ابوظبی درباره مصدومیت آزمون؛ چند ماه از فوتبال دور است

خبر گزارشگر تلویزیون ابوظبی درباره مصدومیت آزمون؛ چند ماه از فوتبال دور است

پایگاه خبری فوتبالی- از امارات خبر نگران کننده‌ای درباره میزان مصدومیت سردار آزمون رسیده است. 

به گزارش فوتبالی، از ساعتی پیش و در یکی از مسابقات هفته بیست و ششم لیگ برتر امارات تیم شباب الاهلی که قهرمانی‌اش در لیگ از چند هفته پیش قطعی شده است در یک مسابقه خارج از خانه مقابل الجزیره قرار گرفته است که نیمه اول این مسابقه با یک گل به سود میزبان تمام شده است. 

در این مسابقه سعید عزت اللهی هافبک ایرانی شباب الاهلی در ترکیب اصلی این تیم قرار گرفته است اما خبری از سردار آزمون ستاره این تیم در خط حمله نیست. سردار در بازی قبلی تیمش مقابل دبا الحصن یک پنالتی از دست داد و در اواخر بازی هم مصدوم شد و از بازی بیرون رفت.

در هفته گذشته در رسانه‌های ایران از جزییات مصدومیت سردار خبری به چشم نمی‌خورد و به نظر می‌رسد اخبار واقعی مصدومیت آزمون هم از سوی کادر پزشکی شباب الاهلی و هم کادر پزشکی تیم ملی رسانه‌‌ای نشده است. در صحنه مصدومیت سردار به نظر می‌رسید که این مصدومیت کمی شدید باشد و دوره نقاهت او بیشتر از چند روز طول بکشد. این یک نگاه خوش بینانه بود و همه دوست داشتند که سردار یکی دو هفته از فوتبال دور باشد. اما امروز «فارس عوض» گزارشگر تلویزیون ابوظبی که داشت بازی شباب الاهلی و الجزیره را گزارش می‌کرد در جملاتی عجیب مدعی شد مصدومیت آزمون خیلی شدید است و او چند ماه از مسابقات دور خواهد بود!

این خبر نگران کننده‌ای برای تیم ملی است. البته که تیم ملی تا چند ماه آینده مسابقه خیلی مهمی نخواهد داشت. تیم ملی دو بازی تشریفاتی در مسابقات انتخابی جام جهانی 2026 مقابل تیم‌های ملی قطر و کره شمالی خواهد داشت. اما نتیجه گرفتن تیم ملی در این مسابقات تاثیر زیادی روی رنکینگ فیفا و در نهایت قرعه کشی جام جهانی 2026 خواهد داشت.

آزمون در این دوره از مسابقات 8 گل برای تیم ملی زده است و بعد از مهدی طارمیِ 9 گله، دومین گلزن برتر ایران در این مسابقات محسوب می‌شود و در اردوی پیش روی تیم ملی حضور نخواهد داشت اما قلعه نویی امیدوار است که او را در اردوی فیفادی شهریور در اختیار داشته باشد.