حضور شهریار مغانلو در تهران؛ جنگ بر سر یک انتقال!

حضور شهریار مغانلو در تهران؛ جنگ بر سر یک انتقال!

پایگاه خبری فوتبالی- شهریار مغانلو صبح امروز به تهران رسید و در پایتخت حضور دارد.

به گزارش فوتبالی، شهریار مغانلو با پیراهن اتحاد کلبا عملکرد نسبتا خوبی در لیگ امارات داشت اما حالا این بازیکن، بی‌میل به حضور مجدد در لیگ ایران نیست. شهریار طی هفته‌های اخیر مذاکراتی با برخی باشگاه‌ها داشته اما هنوز پرونده انتقال او به لیگ ایران تکمیل نشده است.

طبق شنیده‌های خبرنگار فوتبالی، شهریار از تیمهای مدعی یعنی استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور پیشنهاد همکاری داشته که در این بین، دست رد به سینه استقلالی‌ها زده است. شهریار به مدیران استقلال اعلام کرده علاقه‌ای به همکاری با این تیم ندارد و ترجیح می‌دهد دیگر پیشنهادهای خود را بررسی کند.

مذاکرات مغانلو با تراکتور و پرسپولیس روند مثبتی داشته و اگر شهریار بخواهد به لیگ ایران بازگردد، احتمالا پیراهن یکی از این دو تیم را به تن می‌کند. البته که شایعاتی درباره احتمال بازگشت مغانلو به اصفهان و سپاهان هم مطرح شده که معلوم نیست چقدر صحت دارد.

طبق شنیده‌ها، شهریار مغانلو طی روزهای آینده با مدیران دو باشگاه پرسپولیس و تراکتور جلسه خواهد داشت و به زودی سرنوشت این بازیکن برای فصل آینده مشخص می‌شود.