پایگاه خبری فوتبالی- فینالیستهای جام حذفی آمار عجیبی با قضاوت بنیادیفرد در این فصل داشتند.
به گزارش فوتبالی، با تصمیم کمیته داوران، موعود بنیادیفرد به عنوان داور فینال جام حذفی انتخاب شد.
موعود بنیادیفرد در این فصل 3 بار در لیگ برتر برای استقلال قضاوت کرده است. اولین قضاوت او برای آبیهای تهران، بازی رفت با گلگهر سیرجان بود که به تساوی بدون گل انجامید. بازی برگشت با تراکتور که دو بر یک به سود تراکتور تمام شد و بازی هفته آخر مقابل سپاهان در اصفهان که با شکست 3 بر یک استقلال به پایان رسید، دیگر قضاوتهای بنیادیفرد در این فصل برای استقلال بود. او یک بار هم در هفته دوم بازی سپاهان و ملوان را سوت زد که این بازی را سپاهان با یک گل برد.
با این حساب، فینالیستهای این فصل جام حذفی، هرگز در این فصل نتوانستند با قضاوت موعود بنیادیفرد در بازیهایشان به پیروزی برسند. با این حال او از نظر استقلالیها یکی از داوران خوب و مورد اعتماد آنهاست. چند هفته پیش، روزبه چشمی که از قضاوت بازی استقلال مقابل فولاد و گرفتن یک پنالتی اشتباه به سود فولاد که منجر به باخت استقلال شد، شاکی بود و بعد از بازی در میکسدزون از خبرنگاران سوال کرد که چرا بنیادیفرد بازیهای استقلال را قضاوت نمیکند؟ و این در حالی بود که او اشتباه میکرد و بنیادیفرد تا همان مقطع دو بار برای استقلال سوت زده بود.
در هر حال به نظر میرسد انتخاب او برای بازی فینال، با استقبال دو تیم استقلال و ملوان مواجه شود و آنها مشکلی با قضاوت او در این بازی نداشته باشند.