کینه افروزی به سبک لورکوزن: تاه را رایگان به بایرن مونیخ نمی‌دهیم!

کینه افروزی به سبک لورکوزن: تاه را رایگان به بایرن مونیخ نمی‌دهیم!

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه بایرن مونیخ خواهان جذب فوری جاناتان تاه است اما بایرلورکوزن با وجود نزدیک بودن پایان قرارداد این مدافع، حاضر نیست بدون دریافت مبلغی او را آزاد کند.

به گزارش فوتبالی، بایرن قصد دارد پیش از پایان رسمی قرارداد تاه که در پایان ماه ژوئن منقضی می‌شود، انتقال این مدافع از لورکوزن را نهایی کند. قهرمان بوندس‌لیگا با توجه به نزدیک بودن رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها و بحران مصدومیت در خط دفاع، به‌ دنبال تقویت فوری ترکیب خود است تا تاه را به‌موقع برای تورنمنتی که در آمریکا برگزار خواهد شد، در اختیار داشته باشد.

با این حال، به گزارش اسپورت‌بیلد، باشگاه بایرلورکوزن فعلاً حاضر نیست تاه را به‌صورت رایگان در اختیار بایرن قرار دهد و برای صدور رضایت‌نامه زودتر از موعد، مبلغی به‌عنوان حق انتقال درخواست کرده است.

خط دفاعی بایرن شرایط دشواری را پشت سر می‌گذارد؛ اریک دایر راهی موناکو شده و پس از پایان قراردادش در ۳۰ ژوئن، در مونیخ نخواهد ماند. دایوت اوپامکانو همچنان دوران ریکاوری پس از عمل جراحی زانو را پشت سر می‌گذارد، کیم مین‌جائه با مصدومیت مزمن آشیل روبه‌رو است و هیروکی ایتو نیز به‌دلیل شکستگی استخوان پا، مدت‌ها از میادین دور خواهد بود.

بایرن با توجه به این شرایط بحرانی، نیاز فوری به تقویت در خط دفاع دارد و پیش از این با جاناتان تاه بر سر شرایط شخصی به توافق کامل رسیده است. با در نظر گرفتن اینکه باشگاه بایرن می‌تواند تا سقف ۱۲۵ میلیون یورو از حضور در جام جهانی باشگاه‌ها درآمد کسب کند، بایرلورکوزن برای صدور رضایت‌نامه زودهنگام او، حداقل یک میلیون یورو درخواست کرده است. فرناندو کارو و سیمون رولفس، مدیران باشگاه لورکوزن، در مذاکرات با بایرن موضعی سرسختانه اتخاذ کرده‌اند و حاضر نیستند بدون دریافت مبلغی، با جدایی تاه موافقت کنند.