تمرکز بانوان ملی‌پوش بر روی انجام تمرینات تاکتیکی

تمرکز بانوان ملی‌پوش بر روی انجام تمرینات تاکتیکی

پایگاه خبری فوتبالی- تمرین تیم ملی فوتبال بانوان بعدازظهر امروز با تمرکز بر انجام تمرینات تاکتیکی زیر نظر جعفری پیگیری شد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، ملی پوشان فوتبال بانوان کشورمان در چهارمین روز از کمپ تمرینی خود، تمرینات مختلفی را به منظور آماده سازی در مسابقات مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا برگزار کردند.

*این تمرین از ساعت 17 زیر نظر مهدیه ملایی، مربی تیم ملی در حالی برگزار شد که بازیکنان در ابتدا نرم دوی و حرکات کششی را انجام دادند.

*سپس به گروه‌های کوچک تقسیم شده و کار با توپ را در دستور تمرین خود قرار دادند.

*پس از آماده شده ملی‌پوشان، جعفری تیم را به دو گروه تقسیم کرده و نکات تاکتیکی و تکنیکی را به بازیکنان گوشزد کرد.

*بازیکنان تمرینات امروز خود را با جدیت و نشاط پشت سر گذاشتند.

*این تمرین به مدت 90 دقیقه در ورزشگاه کارگران برگزار شد.

پس از برگزاری نشست فنی کادر با بازیکنان، جعفری نکات مختلفی را درخصوص آنالیز حریفان به بازیکنان گوشزد که قسمتی تمرین امروز مختص اجرای برنامه‌های تیمی برای دیدار مقابل حریفان بود.

ملی‌پوشان تمرینات خود را تا 12 خرداد ماه زیر نظر مرضیه جعفری پیگیری می‌کنند.

تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان در گروه A با تیم های اردن، لبنان، سنگاپور و بوتان رقابت خواهد کرد. این مسابقات از ۲ تا ۱۴ تیرماه به میزبانی اردن در شهر امان برگزار می‌شود.

برنامه دیدارهای تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان در مرحله انتخابی جام ملت‌ها به شرح زیر است:

پنج‌شنبه 5 تیرماه

سنگاپور - ایران /ساعت 15:30

یکشنبه 8 تیرماه

ایران - بوتان / ساعت 15:30

چهارشنبه 11 تیرماه

لبنان - ایران / ساعت 18:30

شنبه 14 تیرماه

ایران - اردن / ساعت 15:30