پایگاه خبری فوتبالی - فرانسیسکو سالگادو، نایب رئیس باشگاه اسپورتینگ لیسبون درباره آینده ویکتور گیوکرش ستاره سوئدی این باشگاه و همچنین علاقه آرسنال به او صحبت کرد.
به گزارش فوتبالی، پس از یک فصل رؤیایی با اسپورتینگ لیسبون در رقابتهای ۲۰۲۴-۲۵، که طی آن ویکتور گیوکرش موفق شد ۵۴ گل در تمام رقابتها به ثمر برساند و دو جام داخلی از جمله عنوان قهرمانی لیگ پرتغال را کسب کند، این مهاجم سوئدی توجه چندین باشگاه بزرگ، از جمله دو غول لیگ برتر انگلیس یعنی آرسنال و منچستریونایتد را به خود جلب کرده است.
روز گذشته منابع انگلیسی خبری از پیشنهاد 60 میلیون پوندی آرسنال به اسپورتینگ برای ویکتور گیوکرش دادند.
حالا فرانسیسکو سالگادو، نایب رئیس باشگاه اسپورتینگ لیسبون با رد دریافت هرگونه پیشنهاد رسمی برای مهاجم ستاره تیم، موضع باشگاه را در مورد انتقال احتمالی او تشریح کرد. این مقام مسئول در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: "او هنوز سه سال دیگر با باشگاه قرارداد دارد. در حال حاضر هیچ پیشنهادی ارائه نشده، او سه سال دیگر قرارداد دارد. فکر میکنم پاسخ روشن است. برنامههای نقلوانتقالاتی اسپورتینگ تفاوتی با سال گذشته نخواهد داشت. ما میخواهیم بهترین بازیکنانمان را حفظ کنیم و استعدادها را نگه داریم. میخواهیم قهرمان بمانیم، تیمهای رقابتی داشته باشیم و در تمام رقابتها بجنگیم."