پایگاه خبری فوتبالی - با پایان فصل ۲۰۲۴/۲۵ رقابتهای سری آ، بسیاری از تیمهای ایتالیایی بهدنبال تغییر کادر فنی خود هستند و به طبع مربیان هم در حال بازنگری شغل خود میباشند.
به گزارش فوتبالی، با اعلام فابریتزیو رومانو، خبرنگار مطرح ایتالیایی، رافائله پالادینو سرمربی باشگاه فیورنتینا از سمت خود استعفا داده است؛ پالادینو در تابستان ۲۰۲۴ به فلورانس رفت و جانشین وینچنزو ایتالیانو شد؛ ایتالیانو در دو سال حضورش در فیورنتینا، این تیم را به دو فینال لیگ کنفرانس و یک فینال کوپا ایتالیا رساند اما در هر ۳ فینال شکست خورد و در جدول سری آ هم در هر دو فصل رتبهای بهتر از رتبۀ هشتم برای این تیم بهدست نیاورد، همین موضوع باعث شد کومیسو، رئیس باشگاه فیورنتینا تصمیم به اخراج ایتالیانو و جذب پالادینو بگیرد؛ پالادینو که پیش از فیورنتینا، هدایت مونزا را عهدهدار بود با این تیم یک بار به جایگاه دوازدهم، و یک بار به جایگاه یازدهم رقابتهای سری آ رسیده بود، اما پالادینو در فلورانس نتوانست به شکل معناداری وضعیت فیورنتینا را بهبود ببخشد و در لیگ کنفرانس که فیورنتینا با ایتالیانو بهعنوان فینالیست همیشگیاش شناخته شده بود، در مرحلۀ نیمهنهایی مقابل رئال بتیس از گردونۀ رقابتها حذف شد و در لیگ هم با اینکه جایگاه ششم نصیب فیورنتینا شد اما همچون دو سال حضور ایتالیانو، او هم در نهایت صرفاً سهمیۀ لیگ کنفرانس را برای تیمش بهدست آورد؛ همۀ این موضوعات و بحثهای دیگر در آخر موجب این شدند که پالادینو تصمیم به کنارهگیری از سمت خود بگیرد.
البته لازم به ذکر است نیکولو اسکیرا ادعا کرده پالادینو هنوز استعفا نداده اما در حال بررسی مربیگری آتالانتا و جانشینی جانپیرو گاسپرینی است؛ صحبتهایی دربارۀ حضور او در یوونتوس یا اینتر هم به گوش میرسد؛ باید دید نهایتاً مقصد این مربی از فلورانس کجاست، برگامو، تورین و یا شاید میلان.
استعفای مربی موفق فیورنتینا؛ پای یوونتوس در میان است؟
