یکی دیگر از مربی‌های رئال مادرید هم برکنار شد

یکی دیگر از مربی‌های رئال مادرید هم برکنار شد

پایگاه خبری فوتبالی - پایان کار آلبرتو توریل در رئال مادرید پس از چهار سال رقم خورد.

به گزارش فوتبالی ، باشگاه رئال مادرید به‌صورت رسمی اعلام کرد که همکاری خود با آلبرتو توریل، سرمربی تیم فوتبال زنان، را به پایان رسانده است. توریل از سال ۲۰۲۱ هدایت این تیم نوپا را بر عهده داشت و نقش مهمی در پایه‌گذاری ساختار فنی آن ایفا کرد. درحالی‌که تیم زنان رئال تنها یک سال پیش از حضور او تأسیس شده بود، توریل مسئولیت توسعه و تثبیت جایگاه این تیم را در فوتبال زنان اسپانیا بر دوش کشید.

با وجود پیشرفت‌های نسبی، رئال در دوران حضور توریل نتوانست به هیچ جامی دست یابد. این تیم در سال‌های اخیر چند بار تا آستانه قهرمانی پیش رفت؛ از جمله حضور در فینال جام حذفی سال ۲۰۲۳ و سوپرجام ۲۰۲۵، اما در هر دو دیدار شکست خورد. در لالیگای زنان نیز، تیم او یک بار سوم شد و سه فصل متوالی نایب‌قهرمان شد، اما قهرمانی همواره از آن بارسلونا بود.

در صحنه لیگ قهرمانان اروپا نیز رئال با توریل چهار فصل پیاپی حضور یافت و دو بار به جمع هشت تیم برتر رسید. در فصل اخیر، با وجود پیروزی ۲-۰ در دیدار رفت مقابل آرسنال، حذف در بازی برگشت باعث شد رؤیای صعود به نیمه‌نهایی محقق نشود.

توریل در ۱۵۸ بازی، ۱۱۲ برد را به نام خود ثبت کرد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها پیروزی در ال‌کلاسیکو مقابل بارسلونا بود. باشگاه در بیانیه‌ای از خدمات او قدردانی کرد و حالا به دنبال جانشینی شایسته برای ادامه مسیر تیم زنان خواهد بود.