یوونتوس سراغ گزینه جدید رفت؛ رتگی جانشین اوسیمن؟

یوونتوس سراغ گزینه جدید رفت؛ رتگی جانشین اوسیمن؟

پایگاه خبری فوتبالی- پس از آن‌که انتقال ویکتور اوسیمن به یوونتوس عملاً منتفی شد، حالا مدیران بیانکونری به سرعت به سراغ گزینه‌ی دوم خود رفته‌اند: متئو رتگی، مهاجم ملی‌پوش ایتالیا و ستاره فعلی باشگاه آتالانتا.

به گزارش فوتبالی، به گزارش نیکو شیرا، مذاکرات ابتدایی برای جذب رتگی آغاز شده و یوونتوس آماده است بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون یورو برای جذب این مهاجم ۲۵ ساله پرداخت کند. با توجه به وضعیت مالی نسبی یوونتوس در این تابستان و همچنین نیاز فوری به یک مهاجم کلاس بالا، این انتقال می‌تواند یکی از سریع‌ترین خریدهای تابستانی آن‌ها باشد.

رتگی که پیش‌تر هم در دوران حضورش در تیگره در آرژانتین مورد توجه باشگاه‌های اروپایی قرار گرفته بود، حالا با عملکردش در تیم ملی ایتالیا و آقای گلی سری آ، نام خود را بر سر زبان‌ها انداخته است. قدرت تمام‌کنندگی بالا، دوندگی زیاد، و بازی‌خوانی خوب از جمله ویژگی‌هایی است که بیانکونری را مجاب کرده تا به او اعتماد کند. از سوی دیگر، با خروج احتمالی بازیکنانی چون دوشان ولاهوویچ، رتگی می‌تواند همان عنصر تهاجمی تازه‌ای باشد که خط حمله یوونتوس به شدت به آن نیاز دارد. با توجه به فضای رقابتی سری آ و بازسازی باشگاه‌های بزرگی چون اینتر و میلان، جذب یک مهاجم آماده و موثر، یکی از کلیدهای بازگشت یوونتوس به جمع مدعیان اسکودتو خواهد بود. باید دید این پروژه جاه‌طلبانه به چه نتیجه‌ای ختم می‌شود.