جنگ روانی مدیر پاری سن ژرمن برای قهرمانی در اروپا

جنگ روانی مدیر پاری سن ژرمن برای قهرمانی در اروپا

پایگاه خبری فوتبالی - فصل ۲۰۲۴/۲۵ فوتبال اروپا رو به اتمام است و تنها دیدار مهم باقی‌مانده فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا بین اینتر و پاریس‌سن‌ژرمن خواهد بود، بازی‌ای که برای هر دو تیم خصوصاً پاریس‌سن‌ژرمن بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

به گزارش فوتبالی، در آستانۀ دیدار مهم بین اینتر و پاریس، اخبار و شایعات زیادی دربارۀ حضور سیمونه اینزاگی، مربی موفق باشگاه اینتر در فوتبال عربستان و تیم الهلال شنیده می‌شود، هرچند حجم این اخبار روز به روز کمتر شده و شخص سیمونه اینزاگی و همینطور بپه ماروتا، رئیس باشگاه اینتر به آن‌ها دامن نزد‌ه‌اند، و حتی مدیران اینتر با قطعی‌کردن خرید لوییس هنریکه، بازیکن مورد علاقۀ اینزاگی نشان دادند برای فصل آینده با او برنامه دارند، اما همچنان گفته می‌شود این پیشنهاد روی میز اینزاگی است؛ در مورد صحت این موضوع شکی نیست و گویا الهلال پیشنهاد رسمی برای مربی اینتر ارسال کرده، اما پرداختن شدید رسانه‌های عربی به این موضوع و همچنین انتشار شایعاتی از سوی خبرگزاری قطری دربارۀ توافق نیکولو بارلا و باشگاه الهلال، باعث شده تا برخی این حواشی را جنگ روانی سازمان‌یافته از سوی ناصر الخلیفی، مالک قطری و عرب پاریس‌سن‌ژرمن بدانند.

پاریس در صورت قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، تبدیل به دومین تیم فرانسوی قهرمان این رقابت‌ها، پس از المپیک مارسی می‌شود و پاریسی‌ها می‌توانند به آن چیزی که رقیب بندرنشینشان همیشه بابتش به آن‌ها فخرفروشی می‌کرده دست پیدا کنند.