سوژه روز؛ قانونی که بازیکنان ایرانی را نیمکت‌نشین می‌کند!

سوژه روز؛ قانونی که بازیکنان ایرانی را نیمکت‌نشین می‌کند!

پایگاه خبری فوتبالی- قانون استفاده از بازیکنان خارجی در بازی‌ها باتوجه به افزایش سهمیه بازیکنان غیرایرانی به نوعی ضرر بازیکنان داخلی شده است.

به گزارش فوتبالی، فوتبال ایران با افزایش سهمیه بازیکنان خارجی به ۱+۷ بازیکن، فصل جالب توجهی را پیش رو خواهد داشت. قانونی که به دلیل افزایش بیش از حد ارقام درخواستی بازیکنان ایرانی در پنجره کنونی وضع شد تا بلکه قیمت‌ها شکسته شود و پایین بیاید.

اما جدا از این مسایل، در کل این افزایش سهمیه بازیکنان خارجی در کنار قانون قبلی مبنی بر لزوم استفاده از بازیکنان خارجی در درصد مشخصی از بازی‌ها برای کاهش نیافتن سهمیه خرید خارجی، موضوعی است که به شدت به ضرر بازیکنان ایرانی شده و ممکن است حتی فوتبال ملی را هم با اثرات منفی روبه‌رو کند.

برای مثال در نظر بگیرید تیمی از هر ۸ سهمیه خارجی خود استفاده کرده است. این تیم برای اینکه سهمیه‌اش برای فصل بعدی کاسته نشود، باید ۸ بازیکن خارجی خود را در اکثر دقایق فصل به میدان بفرستد و این یعنی فقط ۳ بازیکن ایرانی باید در کنار این نفرات به بازی گرفته شوند.

قانون لزوم استفاده از بازیکنان خارجی برای کم نشدن سهمیه خرید خارجی به این دلیل وضع شده بود تا تیم‌ها در خرید بازیکن غیرایرانی دقت کنند و این قانون مانع ورود خارجی‌های بی‌کیفیت به لیگ برتر شود اما با افزایش سهمیه بازیکنان خارجی، این موضوع پیامدهایی منفی برای فوتبال ایران خواهد داشت. برخی زیاده خواهی ها باعث این اتفاق شده است.

به نظر می رسد مسئولان تصمیم‌گیر فوتبال ایران باید به دنبال اصلاح این قانون باشند تا چنین قانونی همانند یک اهرم فشار به سرمربیان و تیم‌ها برای بازی دادن به بازیکن خارجی نباشد و به نوعی رقابت درست مابین بازیکنان ایرانی و غیرایرانی فراهم شود تا تیم ملی از این ناحیه ضربه نخورد. 

همچنین باید منتظر ماند و دید قرار است این قانون چطور اجرا شود و مصوبه رسمی چه زمانی از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، هر تیم از چه تعداد بازیکن خارجی می‌تواند در درون زمین استفاده کند.