گزارش/ هر فردی جای فریده شجاعی بود، استعفا نمی‌کرد!

گزارش/ هر فردی جای فریده شجاعی بود، استعفا نمی‌کرد!

پایگاه خبری فوتبالی- حضور فریده شجاعی به عنوان عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال درحالی ادامه دار شده که او همچنان به عنوان عضو هیات مدیره باشگاه استقلال فعالیت می‌کند. 

به گزارش فوتبالی، حضور همزمان فریده شجاعی در فدراسیون وفتبال و هیات مدیره باشگاه استقلال، سوالاتی را درباره امکان حضور در دو پست اجرایی مهم در فوتبال ایران و همچنین تعارض منافع احتمالی ایجاد کرده است.

بر اساس قوانین فعلی فدراسیون فوتبال ایران، منع صریحی برای حضور همزمان یک فرد در هیات مدیره باشگاه و ساختار فدراسیون وجود ندارد مگر اینکه موضوعی مانند تعارض منافع به صورت رسمی مطرح شود. ممکن است شجاعی و فدراسیون فوتبال این مساله را چندان حیاتی ندانند اما اگر فشار افکار عمومی یا نهادهای نظارتی افزایش یابد مطمئنا اوضاع به آرامی حالا نخواهد بود.

عضویت در فدراسیون فوتبال و باشگاه استقلال امتیازات اجرایی و ارتباطی مهمی برای هر شخص دارد. بنابراین شجاعی به همین دلیل ترجیح می‌دهد برای حفظ ارتباطات و تأثیرگذاری در تصمیم‌گیری‌های کلان فوتبال بانوان یا حتی مردان، همچنان در باشگاه استقلال بماند. به همین خاطر شاید هر کس دیگر هم جای شجاعی بود، از هیچ کدام از سِمت‌هایش استعفا نمی‌کرد!

در بسیاری از کشورها، حضور همزمان در مدیریت باشگاه و فدراسیون به دلیل تعارض منافع غیرقابل قبول است اما در ایران ممکن است تا زمانی که رسانه‌ها و افکار عمومی به شکل جدی این موضوع را پیگیری نکنند، مسئولان ضرورتی برای استعفا احساس نکنند.

با وجود اینکه در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر استعفای شجاعی از هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد ولی تکذیب این موضوع نشان داد که شجاعی همچنان تمایلی برای جدا شدن از جمع آبی‌ها را ندارد.

به نظر می‌رسد فریده شجاعی تاکنون به دلیل ابهام قانونی، تمایل به حفظ نفوذ و عدم فشار کافی از سوی نهادهای ناظر، از استعفا خودداری کرده اما اگر فوتبال ایران به شفافیت و رعایت اصول نیاز دارد، باید مرزبندی دقیق‌تری بین مسئولیت‌های موازی تعیین شود.

در غیر این صورت، پرسش‌ها درباره استقلال رأی، عدالت در تصمیم‌گیری‌ها و مدیریت حرفه‌ای همچنان باقی خواهد ماند.