پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه لیورپول با فروش کائومین کلهر، دروازهبان ایرلندی خود، به برنتفورد، با مبلغ اولیه ۱۲.۵ میلیون پوند به توافق رسیده است.
به گزارش فوتبالی، کلهر طی سالهای اخیر بهعنوان ذخیره آلیسون، سنگربان اول لیورپول، فعالیت کرده و با توجه به بازگشت قریب الوقوع مامارداشویلی، که تابستان گذشته از والنسیا جذب و سپس به صورت قرضی به این تیم بازگردانده شده بود، جایگاهش در تیم بیش از پیش متزلزل شده است. انتظار میرفت این دروازهبان ۲۶ ساله پیش از آغاز فصل ۲۵-۲۰۲۴ آنفیلد را ترک کند، چرا که به دنبال حضور مستمر در ترکیب اصلی بود اما در نهایت چنین انتقالی صورت نگرفت و او ۲۰ بازی دیگر نیز برای لیورپول در تمامی رقابتها انجام داد.
اکنون اما جدایی او قریبالوقوع به نظر میرسد. اسکای اسپورتس گزارش داده که توافقی میان لیورپول و برنتفورد حاصل شده و مبلغ این انتقال با توجه به بندهای پاداشی متکی بر عملکرد او، میتواند تا ۱۸ میلیون پوند افزایش یابد.
کلهر که از مدتها پیش مورد توجه برنتفورد قرار داشته، قرار است روز دوشنبه در غرب لندن تستهای پزشکی خود را پشت سر بگذارد. به این ترتیب، به نظر میرسد برنتفورد رقابت با وستهم و لیدز یونایتد برای جذب این سنگربان را برده است.
در همین حال، برنتفورد نیز در آستانه فروش مارک فلکن، دروازهبان اصلی خود قرار دارد. این سنگربان هلندی با مبلغ ۱۱ میلیون پوند شامل بندهای پاداشی، راهی بایر لورکوزن تحت هدایت اریک تنهاخ خواهد شد و منتظر دریافت مجوز برای انجام معاینات پزشکی با باشگاه آلمانی است.