زارع جانشین آقاسی در استقلال؟ عارف در دقیقه نود قیمت را بالا برد

زارع جانشین آقاسی در استقلال؟ عارف در دقیقه نود قیمت را بالا برد

پایگاه خبری فوتبالی – این احتمال وجود دارد که برنامه استقلال برای جذب مدافع، دوباره عوض شود.

به گزارش فوتبالی، اگر اغراق نکرده باشیم، هر ساعت خبر جدیدی درباره گزینه‌های استقلال برای تقویت خط دفاعی‌شان منتشر می‌شود.

همانطور که فوتبالی پیش از این خبر داده بود، عارف آقاسی گزینه اصلی باشگاه استقلال محسوب می‌شود و حتی اخباری درباره توافق نهایی او با این باشگاه هم منتشر شده بود اما گویا درخواست مالی مدافع فصل گذشته تراکتور، توافق نهایی او با استقلال را تحت تاثیر خبر داده است.

طبق شنیده‌های خبرنگار فوتبالی و البته خبری که ایسنا منتشر کرده، آقاسی رقم بسیار بالایی از استقلال درخواست کرده که مورد موافقت مسئولان این باشگاه قرار نگرفته است.

گویا استقلال حاضر بوده مبلغ قابل توجهی به آقاسی پرداخت کند اما درخواست مالی این بازیکن، فراتر از رقم مورد نظر مدیران استقلال بوده و به همین دلیل و تا این لحظه، بازگشت آقاسی به استقلال منتفی شده است. گفته می‌شود رقم درخواستی عارف از استقلال، از پیشنهاد او به پرسپولیس و سپاهان، بالاتر بوده است.

نکته قابل توجه اینکه گفته می‌شود محمدمهدی زارع مدافع فصل گذشته گل گهر، دوباره به استقلال نزدیک شده و اگرچه صحبت از مذاکره جدی پرسپولیس با این بازیکن بوده اما حالا استقلالی‌ها به شکل جدی پیگیر جذب او شده‌اند و این احتمال وجود دارد که زارع فصل آینده به تیمی برگردد که سابقه بازی برای تیمهای پایه‌اش را داشته است.

بد نیست به این نکته هم اشاره کنیم که پس از دور شدن آقاسی از استقلال، سپاهان دوباره به دنبال جذب عارف شده اما نزدیکان مدافع فصل گذشته تراکتور در تلاشند تا او را به پرسپولییس نزدیک کنند هر چند که پرسپولیس هم حاضر به پرداخت رقم مورد نظر آقاسی نیست.

در هر حال باشگاه استقلال به آقاسی اعلام کرده هر زمان او با آخرین رقم پیشنهادی باشگاه به عارف – که مورد موافقت او و ایجنتش قرار گرفته و همه چیز نهایی شده بود – موافقت کند، استقلال آماده عقد قرارداد با او خواهد بود.