لوپتگی: بازی با ایران یک آزمون سخت است

لوپتگی: بازی با ایران یک آزمون سخت است

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم ملی فوتبال قطر گفت: بازی با ایران یک آزمون سخت برای ما خواهد بود و ما کاملاً از کیفیت آن‌ها آگاه هستیم.

به گزارش فوتبالی، دو تیم ملی قطر و ایران پنج‌شنبه باید در دوحه به مصاف هم بروند. صعود ایران به جام جهانی قطعی شده است ولی قطر می‌خواهد برای اولین بار از راه رقابت‌های انتخابی جواز حضور در جام جهانی را به دست بیاورد (قطر دوره قبل به عنوان میزبان در رقابت‌های انتخابی حضور نداشت).

یولیان لوپتگی درباره دیدار با ایران به سایت فدراسیون فوتبال قطر گفت: ما کاملا روی بازی مقابل ایران تمرکز داریم. بازی به بازی پیش می‌رویم. بعد از بازی مقابل ایران، توجه خود را به حریف بعدی معطوف خواهیم کرد. بازی با ایران یک آزمون سخت برای ما خواهد بود و ما کاملاً از کیفیت آن‌ها آگاه هستیم. اما هر بازی یک فرصت جدید است و گذشته‌ها گذشته است. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بر بازی مسلط شویم و عملکردی ارائه دهیم که به ما امکان شکست دادن آن‌ها را بدهد. با توجه به اهمیت این مسابقه، تمام تلاش خود را خواهیم کرد. ما به مسابقات تیم‌های دیگر فکر نخواهیم کرد. می‌خواهیم روی خودمان تمرکز کنیم و نگران عملکرد تیم‌های دیگر نباشیم.

او در بخش بعدی صحبت‌هایش افزود: حضور در جام جهانی چیزی است که واقعا به ما انگیزه می‌دهد. در عین حال، چشم‌انداز وسیع‌تری از توسعه آینده تیم ملی نیز وجود دارد. فوتبال قطر در سال‌های اخیر پیشرفت کرده است. این نسل در جام ملت‌های آسیا به نتایج چشمگیری دست یافته است. با این حال یک نسل در نهایت به پایان می‌رسد و اکنون باید این روند را دوباره از نو شروع کنیم که هرگز آسان نیست. تمام تلاش خود را برای کسب بهترین نتایج خواهیم کرد. در حال حاضر، تمرکز کوتاه مدت ما روی ایران است. باید مطمئن شویم که همه بازیکنان متمرکز و با انگیزه باقی می‌مانند.

لوپتگی در پایان گفت: در ماه دسامبر، ما جام ملت‌های عرب ۲۰۲۵ را در قطر داریم؛ یک تورنمنت بزرگ دیگر در خاک خودمان و فکر می‌کنم تورنمنت بسیار هیجان‌انگیزی خواهد بود. اما در حال حاضر، ما کاملاً روی مسابقات انتخابی جام جهانی تمرکز داریم. قطر هرگز از طریق مسابقات انتخابی به جام جهانی راه نیافته است و این رویایی است که ما مصمم به دستیابی به آن هستیم. این رویا در دسترس است. ما هنوز دو بازی دیگر در پیش داریم که هر دو بسیار دشوار و در فاصله کمی از هم قرار دارند. با این حال، با وجود مشکلات، ما مصمم هستیم که تمام تلاش خود را بکنیم و در ماه اکتبر فرصت دیگری برای صعود به جام جهانی به دست آوریم. امیدوارم بتوانیم این کار را انجام دهیم.