اتفاق کم‌سابقه در پرسپولیس؛ قراردادهای بلندمدت می‌بندند!

اتفاق کم‌سابقه در پرسپولیس؛ قراردادهای بلندمدت می‌بندند!

پایگاه خبری فوتبالی- در اتفاقی کم سابقه باشگاه پرسپولیس در حال عقد قراردادهای بلندمدت با بازیکنانش است. به خصوص با بازیکنان جوان‌تر.

به گزارش فوتبالی، یکی از معضلات بزرگ فوتبال ایران که خیلی از باشگاه‌ها با دست به گریبان هستند این است که اغلب بازیکنان به خصوص ستاره‌ها و آن‌هایی که سابقه بیشتری دارند حاضر به تمدید قرارداد بیشتر از یک یا نهایتا دو سال نیستند.

از آنجا که برای این دست از بازیکنان مشتریان خوبی هم وجود دارد باشگاه‌ها برای این که بازی را نبازند و مهره‌های خوب را از دست ندهند ناچار می‌شوند با خواسته بازیکنان راه بیایند و قرارداد را یک‌ساله یا در بهترین حالت دوساله ببندند.

این اتقاق در کشورهای صاحب سبک و صاحب فوتبال نمی‌افتد. مثلا همین چند روز باشگاه بارسلونا اعلام کرد که قرارداد لامین یامال ستاره جوانش را تا سال 2031 تمدید کرده است. البته قرارداد بازیکنانی که سن و سال بالاتری دارند در همه جای دنیا سال به سال تمدید می‌شود.

باشگاه پرسپولیس که فعال‌ترین باشگاه در نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر ایران تا اینجای فصل بوده، دست به اقدام جالبی زده است. این باشگاه با بازیکنان جدید و جوانش قراردادهای نسبتا بلندمدت امضا کرده و قرارداد بازیکن جوانش را هم بلندمدت تمدید کرده است. 

مجتبی فخریان که اولین خرید پرسپولیس در تابستان بود با قراردادی 3 ساله به این تیم پیوسته است. محمد حسین صادقی که پدیده اواخر فصل لیگ برتر بود و مشتریان زیادی هم داشت با قرارداد 4 ساله راهی پرسپولیس شد. این باشگاه همچنین قرارداد علیرضا عنایت‌زاده پدیده جوان خودش را هم برای 3 فصل تمدید کرده است. گفته می‌شود درباره محمد عمری هم قرار است همین اتفاق بیفتد و علاوه بر اصلاح مبلغ قرارداد، زمان آن هم تغییر خواهد کرد و عمری تا سال‌های بیشتری بازیکن پرسپولیس خواهد بود.

البته با توجه به نرخ تورم در ایران که این مساله خودش یکی از دلایل مهم تمایل بازیکنان برای عقد قرارداد کوتاه‌مدت است، بازیکنان انتظار دارند هر سال قراردادشان تغییر کند و مبلغش بالاتر برود. اما وقتی قرارداد بلندمدت باشد بازیکن نمی‌تواند انتظار داشته باشد هر چقدر که می‌خواهد نرخش را بالاتر ببرد و این مساله محدودیت‌هایی دارد. برای همین هم عقد قرارداد بلندمدت بیشتر به نفع باشگاه‌ها است.