گولسیانی در گفت‌وگو با فوتبالی: استقلال؟ صحبتی انجام نشده است!

گولسیانی در گفت‌وگو با فوتبالی: استقلال؟ صحبتی انجام نشده است!

پایگاه خبری فوتبالی- گیورگی گولسیانی هرگونه مذاکره با باشگاه استقلال را تکذیب کرد.

به گزارش فوتبالی، اسماعیل کارتال پس از اتمام لیگ بیست‌وچهارم تصمیم گرفت نام گیورگی گولسیانی را در لیست مازاد خود قرار دهد و باشگاه پرسپولیس هم چند روز پیش با انتشار پوستری خبر از جدایی این مدافع گرجستانی داد.

بسیاری اعتقاد داشتند گولسیانی می‌تواند به کار خود در جمع قرمزهای تهران ادامه دهد اما به هرجهت این اتفاق رخ نداد و کارتال به‌دنبال یک مدافع جوان در بازار نقل‌وانتقالات می‌گردد.

روز گذشته اما شایعه عجیبی در فضای رسانه و مجازی منتشر شد؛ یک خبرگزاری ادعا کرد مذاکرات استقلال با گیورگی گولسیانی آغاز شده و این بازیکن احتمالا جدیدترین یاغی فوتبال ایران خواهد بود.

برای پی بردن به کم و کیف این موضوع، با گیورگی گولسیانی صحبت کوتاهی انجام دادیم. مدافع گرجستانی به خبرنگار پایگاه خبری فوتبالی گفت:

“مذاکره با استقلال و پیوستن به این تیم؟ نه چنین اتفاقی رخ نداده و از سوی باشگاه استقلال، هیچ‌کس با من تماسی نگرفته است”.

با این حساب تا این لحظه خبری از توافق گولسیانی با استقلال نیست اما شاید در آینده اتفاق دیگری رخ دهد.