پایگاه خبری فوتبالی - بویان کرکیچ، مهاجم روزهای دور بارسلونا، در اظهارنظری شاید جنجالی، با نادیده گرفتن لیونل مسی در انتخاب بزرگترین هم تیمیاش، رونالدینیو را انتخاب کرد.
به گزارش فوتبالی، این بازیکن اسپانیایی که سابقه بازی در تیمهایی چون رم و استوکسیتی را هم در کارنامه دارد، با سن ۱۷ سال و ۱9 روز با پیراهن بارسلونا به میدان رفت و رکورد جوانترین بازیکن تاریخ این باشگاه در لالیگا را که پیشتر در اختیار مسی بود، شکست.
بویان در گفتوگو با A Bola با اشاره به تأثیرگذاری فوقالعاده رونالدینیو گفت:
"بهترین بازیکنی که با او بازی کردم، احتمالاً رونالدینیو بود. میدانم انتخاب یک نفر در میان آن همه ستاره دشوار و حتی بیانصافی است؛ مخصوصاً با توجه به اینکه با مسی همبازی بودم، کسی که سالها در بالاترین سطح بازی کرد اما رونالدینیو، بهنظر من، همهچیز داشت. او یک بازیساز بینظیر بود. وقتی توپ زیر پایش بود، چه در جریان بازی و چه هنگام زدن پنالتی، تمام تیم به او اعتماد داشت. او واقعاً یک رهبر واقعی بود."
بویان در دوران حضورش در بارسلونا، بخشی از نسل طلایی این باشگاه بود که در کنار بازیکنانی مانند لیونل مسی، ژاوی هرناندز، سرخیو بوسکتس، جرارد پیکه و آندرس اینیستا بازی میکرد. با این حال، او تأکید کرد که تأثیر شخصی و هنرنماییهای خلاقانه رونالدینیو، بیش از هر بازیکن دیگری در ذهنش ماندگار شده است.