جلسۀ فوری گزینۀ اینتر برای جلب رضایت رئیس باشگاه کومو

جلسۀ فوری گزینۀ اینتر برای جلب رضایت رئیس باشگاه کومو

پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که روز گذشته، اخبار ضد و نقیضی از لندن، محل حضور فابرگاس، مربی کومو، میروان سوارسو، رئیس این باشگاه و پیرو آسیلیو، مدیر اینتر منتشر شد، گفته می‌شود امروز روز سرنوشت‌ساز برای مربی اسپانیایی و نراتزوری خواهد بود.

به گزارش فوتبالی، مطابق گزارش روزنامۀ معروف گاتزتا دلو اسپورت، امروز روز مهمیست، فابرگاس (پس از ملاقات دیشب با مدیر اینتر)، امروز با مدیریت کومو هم دیداری برگزار خواهد کرد، تا در صورت متقاعدکردن میروان سوارسو، رئیس کومو، همین امروز به‌عنوان سرمربی جدید اینتر و جانشین سیمونه اینزاگی معرفی شود؛ گاتزتا همچنین ادعا کرده اینتر نسبت به پاسخ مثبت فابرگاس خوش‌بین است؛ نایب‌قهرمان اروپا، قصد دارد پروژه‌اش را به مربی ۳۸ ساله بسپارد و خود فابرگاس هم می‌خواهد متوجه شود آیا می‌تواند تأثیر مثبتی روی این روند داشته باشد یا خیر.

باید منتظر بود و دید کوریره دلو اسپورت، دیگر روزنامۀ معروف فوتبال ایتالیا چه اخباری از ماجرای سسک فابرگاس و باشگاه اینتر منتشر خواهد کرد و در ادامۀ روز چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. به نظر می‌رسد به زودی از بین سسک فابرگاس و پاتریک ویرا یک نفر هدایت اینتر را بر عهده خواهد گرفت.