فرجامی تلخ برای زوج آشنای طارمی- علیپور در خط آتش تیم ملی!

فرجامی تلخ برای زوج آشنای طارمی- علیپور در خط آتش تیم ملی!

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی طارمی و علی علیپور در مصاف با قطر شب کم فروغی را پشت سر گذاشتند. 

به گزارش فوتبالی، ایران به مانند بازی رفت نتوانست نمایش خوبی مقابل قطر داشته باشد و بازهم در خاک این کشور شکست خورد. این دومین شکست متوالی ایران در خانه قطر است. بعد از باخت در نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا حالا عنابی‌ها باری دیگر در دوحه یقه ملی‌پوشان ایران را گرفتند. 

انتظار می‌رفت در شرایطی که تیم ملی صعودش به جام جهانی قطعی شده امیر قلعه‌نویی برای مصاف با قطر با یک ترکیب جوان ایران را روانه میدان می‌کرد اما با چند تغییر محسوس نسبت به بازی‌های گذشته تیم ملی مقابل عنابی‌ها ظاهر شد. 

به دلیل مصدومیت سردار آزمون، قلعه‌نویی ترجیح داد از علی علیپور در کنار مهدی طارمی استفاده کند. زوجی که سال‌ها پیش در پرسپولیس توسط برانکو شکل گرفته بود. بعد از جدایی طارمی از پرسپولیس علی علیپور جانشین اصلحی برای این الماس بوشهری در خط آتش قرمزها شد و توانست تا چند سال مثل یک ماشین گلزنی برای پرسپولیس عمل کند. 

اما در مصاف امشب با قطر نه علیپور و نه طارمی حتی سایه‌ای از خودشان هم نبودند و کاملا با آنالیز خوبی که توسط کادرفنی لوپتگی صورت گرفته بود این دو مهاجم از جریان مسابقه محو شده بودند. 

تصویر خبر

هرچند که اخراج محمدی باعث شد قلعه‌نویی برای ترمیم خط دفاعی تیم ملی علی علیپور را پیش از دمیده شدن سوت پایان نیمه اول توسط داور عربستانی از زمین مسابقه خارج کند و به جای او نعمتی را به زمین بفرستد. به این ترتیب زوج علیپور و طارمی تنها 38 دقیقه زمان بازی کردن در کنار یکدیگر را پیدا کردند.