واکنش سرمربی فرانسه به باخت تیمش مقابل اسپانیا

واکنش سرمربی فرانسه به باخت تیمش مقابل اسپانیا

پایگاه خبری فوتبالی - دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی فرانسه، پس از شکست پرگل تیمش برابر اسپانیا در مرحله نیمه‌نهایی لیگ ملت‌های اروپا، معتقد است شاگردانش شایسته این نتیجه نبودند و کنترل بیشتری بر جریان بازی داشتند.

به گزارش فوتبالی ، فرانسه در یکی از مهیج‌ترین مسابقات این تورنمنت با نتیجه ۵ بر ۴ مغلوب اسپانیا شد؛ دیداری که با وجود عقب افتادن ۵ بر ۱، فرانسوی‌ها با تلاشی مثال‌زدنی اختلاف را به حداقل رساندند. دشان در نشست خبری پس از بازی گفت: «از همان ابتدا موقعیت‌های زیادی داشتیم و عقب افتادن ۲ بر ۰ در پایان نیمه اول عادلانه نبود. در نیمه دوم ۵ بر ۱ عقب افتادیم ولی دست از مبارزه نکشیدیم. به نظرم تیم من نسبت به اسپانیا تسلط بیشتری بر بازی داشت؛ اتفاقی که خیلی کم رخ می‌دهد.»

او با اشاره به عملکرد دفاعی تیمش افزود: «اسپانیا از هر فرصتی نهایت استفاده را می‌برد. این کیفیت بالای آن‌هاست که ما را وادار به اشتباه می‌کند. البته نباید فقط مدافعان را مقصر دانست. کلمنت لنگله با وجود شرایط جسمانی نامناسب بازی کرد. او به‌تازگی از سفر بازگشته بود و کاملاً آماده نبود.»

دشان همچنین از اولین بازی ملی رایان شرکی تمجید کرد و گفت: «او بازیکنی با خلاقیت بالا و توانایی گل‌زنی است. گل زیبایی به ثمر رساند و خوشحالم که چنین مهره‌هایی را در اختیار داریم، حتی اگر نتوانیم همیشه همه‌شان را همزمان در ترکیب قرار دهیم.»