پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم ملی تنیس روی میز به انصراف بنیامین فرجی از حضور در مسابقات انتخابی بزرگسالان واکنش نشان داد.
به گزارش فوتبالی، جمیل لطفالله نسبی درباره دلیل انصراف بنیامین فرجی از انتخابی تیم ملی بزرگسالان، اظهار داشت: طی تماس پدر بنیامین فرجی با ما، او متذکر شد که بنیامین یک روز قبل از انتخابی تیم ملی به ایران برمیگردد بنابراین با صحبتهایی که با مدیر تیمهای ملی انجام شد پیشنهاد کردیم که دو روز مسابقات را با تاخیر برگزار کنیم که بنیامین هم فرصت مناسب برای حضور در انتخابی تیم ملی را داشته باشد.
سرمربی تیم ملی تنیس روی میز افزود: این مطلب را به اطلاع پدر بنیامین رساندیم که در حال حاضر کاری که می توانیم برای بنیامین انجام دهیم این است که مسابقات انتخابی را با ۲ روز تاخیر برگزار کنیم. چند روز بعد نامهای از پدر بنیامین دریافت کردیم که در تراکم مسابقات مختلف بنیامین برای کسب سهمیه المپیک جوانان، خستگی این بازیکن و انصراف بنیامین از انتخابی تیم ملی مطرح شده بود.
وی گفت: ذکر این نکته هم ضروریست که اول تیرماه باید اسامی بازیکنان برای کشورهای اسلامی مشخص شود و این موضوع هم باعث ایجاد محدودیت در زمان برگزاری انتخابی تیم ملی شده است.