اختلاف ۱۳ میلیون پوندی چلسی و دورتموند بر سر ستاره انگلیسی

اختلاف ۱۳ میلیون پوندی چلسی و دورتموند بر سر ستاره انگلیسی

پایگاه خبری فوتبالی- به گزارش پاتریک برگر، خبرنگار معتبر حوزه نقل‌وانتقالات، باشگاه بروسیا دورتموند برای فروش جیمی گیتنز مبلغی کمتر از ۴۲ میلیون پوند را نمی‌پذیرد.

به گزارش فوتبالی،‌ این در حالی است که پیشنهاد فعلی باشگاه چلسی برای جذب این وینگر جوان و آینده‌دار، ۲۹ میلیون پوند است؛ پیشنهادی که با پاسخ منفی زردپوشان آلمانی مواجه شده است. گیتنز، وینگر چپ‌پای ۲۰ ساله، در فصل گذشته بوندس‌لیگا درخشش خوبی از خود نشان داد و با حرکات انفجاری، دریبل‌زنی‌های موثر و اعتماد به نفس بالا، توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی را جلب کرد. اما چلسی جدی‌ترین مشتری او در بازار نقل‌وانتقالات تابستانی است و به نظر می‌رسد سران باشگاه انگلیسی به شدت تمایل دارند این استعداد انگلیسی را به لندن بازگردانند.

از سوی دیگر، دورتموند که همواره در پرورش و فروش ستاره‌های جوان مهارت خاصی دارد، قصد ندارد گیتنز را با قیمتی پایین‌تر از ارزش واقعی‌اش واگذار کند. ۴۲ میلیون پوند رقمی است که با توجه به شرایط بازار و پتانسیل گیتنز، منطقی به نظر می‌رسد؛ خصوصاً وقتی در نظر بگیریم که قرارداد او تا سال ۲۰۲۶ معتبر است و دورتموند برای فروش عجله‌ای ندارد. با توجه به موضع قاطع دورتموند، حالا توپ در زمین چلسی است. اگر آبی‌های لندن واقعاً گیتنز را بخواهند، باید رقم پیشنهادی خود را به‌طور قابل توجهی افزایش دهند. در غیر این‌صورت، ممکن است این انتقال به بن‌بست برسد. انتظار می‌رود در روزهای آینده مذاکرات ادامه پیدا کند و احتمالا پیشنهادی جدید از سوی چلسی ارائه شود.