صحبت‌های ستاره جدید منچسترسیتی درباره زمان امضای قراردادش

صحبت‌های ستاره جدید منچسترسیتی درباره زمان امضای قراردادش

پایگاه خبری فوتبالی - تیجانی ریندرز، ستاره خط میانی تیم ملی هلند، امروز (یکشنبه) برای انجام تست‌های پزشکی راهی منچستر خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که منابع نزدیک به ESPN از توافق ۵۵ میلیون یورویی منچسترسیتی و میلان بر سر این بازیکن خبر داده‌اند. ریندرز قرار است قراردادی پنج ساله با سیتیزن‌ها به امضا برساند.

ریندرز پس از پیروزی ۲ بر صفر هلند مقابل فنلاند در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی که روز گذشته برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: "فردا (یکشنبه) از اینجا به منچستر پرواز می‌کنم و سپس شب به کمپ تیم ملی در زایست بازمی‌گردم."

وی افزود: "همه چیز برای انجام این کار در یک روز تنظیم و برنامه‌ریزی شده است. بنابراین فردا (یکشنبه) به تیم ملی ملحق خواهم شد."

هافبک هلندی همچنین تأیید کرد که منچسترسیتی برای نهایی کردن این انتقال پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی جام باشگاه‌های جهان در روز سه‌شنبه، عجله داشته است.

ریندرز در این باره گفت: "بله، مهلت ثبت‌نام (برای جام باشگاه‌های جهان) به پایان می‌رسد، بنابراین باید هر چه زودتر انجام می‌شد." 

او همچنین اشتیاق خود را برای پیوستن به سیتی و حضور در اردوی پیش از سفر به آمریکا برای این تورنمنت ابراز کرد.

وی خاطرنشان کرد: "بله، البته، بلافاصله با پسرها بیشتر آشنا خواهم شد. (هم‌تیمی ملی‌پوشم) ناتان آکه را می‌شناسم، اما فکر می‌کنم برای من خوب است که مشارکت داشته باشم."

اولین دیدار منچسترسیتی در جام باشگاه‌های جهان در تاریخ ۱۸ ژوئن مقابل وداد کازابلانکا خواهد بود. لازم به ذکر است که مهلت ثبت‌نام بازیکنان برای این تورنمنت در تاریخ ۱۰ ژوئن به پایان می‌رسد.

ریندرز در فصل جاری سری آ، در ۳۷ حضور خود موفق به زدن ۱۰ گل شده بود. او پیش از این نیز در لیگ هلند، اردیویسه، برای تیم‌های آلکمار و زووله به میدان رفته بود.