رونمایی النصر از سرمربی جدید خود (عکس)

رونمایی النصر از سرمربی جدید خود (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه فوتبال النصر امارات با معرفی سرمربی جدید خود، رسماً فصل تازه‌ای را آغاز کرد. 

به گزارش فوتبالی ، این باشگاه در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسلاویسا یوکانویچ، مربی صربستانی، هدایت تیم را در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۶ بر عهده خواهد گرفت. او جایگزین آلفرد شرودر، مربی هلندی شد که پس از پایان فصل گذشته، از جمع آبی‌پوشان جدا شد. فصلی که النصر تنها به فتح سوپرجام امارات و قطر با پیروزی پرگل برابر تیم قطر اس‌سی بسنده کرد و در دیگر رقابت‌ها عملکردی ضعیف داشت.

تصویر خبر

یوکانویچ پیش‌تر سابقه حضور در لیگ ستارگان قطر با تیم الغرافه را در کارنامه دارد. همچنین در اروپا هدایت تیم‌هایی چون شفیلد یونایتد، دینامو مسکو، واتفورد و فولام را نیز تجربه کرده است. او اولین مربی خارجی است که موفق شده دو تیم متفاوت را به لیگ برتر انگلستان برساند؛ موفقیتی که نامش را در تاریخ فوتبال این کشور ثبت کرد.

تصویر خبر

تجربه او شامل ۴۳۲ بازی روی نیمکت مربی‌گری است که طی آن، ۲۱۰ برد، ۸۹ تساوی و ۱۳۳ شکست برای تیم‌های تحت هدایتش ثبت شده است.

النصر همزمان با اعلام این انتصاب، سیاست‌های تازه‌ای در پیش گرفته است. این باشگاه با ۹ بازیکن خود، از جمله چهار بازیکن خارجی و پنج بازیکن بومی قطع همکاری کرده و به دنبال بازسازی اساسی ترکیب تیم است. همچنین سرنوشت برخی بازیکنان کلیدی دیگر مانند گابیادینی، بوسعید و ازرقان، که تا ۲۰۲۶ قرارداد دارند، هنوز مشخص نیست و هواداران در انتظار تصمیمات بعدی باشگاه هستند.