جانشین بیگ آنژ از برنتفورد می‌آید

جانشین بیگ آنژ از برنتفورد می‌آید

پایگاه خبری فوتبالی - تاتنهام هاتسپر در آستانه انتصاب توماس فرانک، سرمربی فعلی برنتفورد، به‌عنوان سرمربی جدید خود قرار دارد. 

به گزارش فوتبالی و به نقل از مت لاو خبرنگار نشریه تلگراف، تاتنهام هاتسپر پس از اخراج آنژه پوستکوگلو، در حال مذاکره برای انتصاب توماس فرانک، سرمربی موفق برنتفورد، به‌عنوان سرمربی جدید است. پوستکوگلو که در فصل ۲۰۲۴/۲۵ تاتنهام را به قهرمانی لیگ اروپا رساند، به دلیل عملکرد ضعیف در لیگ برتر (رتبه ۱۷ با ۳۸ امتیاز) و فشار هواداران و مدیریت، از سمت خود برکنار شد. توماس فرانک، سرمربی ۵۱ ساله دانمارکی، از سال ۲۰۱۸ هدایت برنتفورد را بر عهده داشته و این تیم را از چمپیونشیپ به تیمی رقابتی در میانه جدول لیگ برتر تبدیل کرده است. تاتنهام برای جذب فرانک باید بند فسخ قرارداد او را که حدود ۱۰ میلیون پوند تخمین زده شده، پرداخت کند. مذاکرات بین تاتنهام و فرانک در مراحل پیشرفته قرار دارد و منابع نزدیک به باشگاه تاتنهام می‌گویند که او به پذیرش این نقش تمایل دارد. فرانک احتمالا برخی از اعضای کادر فنی برنتفورد، از جمله دستیارانش، را با خود به تاتنهام خواهد آورد.

فرانک به دلیل سبک بازی هجومی و انعطاف‌پذیر و همچنین توانایی‌اش در توسعه بازیکنان جوان مانند اولی واتکینز و ایوان تونی، مورد توجه قرار گرفته است. او سابقه همکاری با یوهان لانگه، مدیر فنی کنونی تاتنهام، را در تیم دانمارکی لینگبی دارد که این ارتباط می‌تواند به تسریع روند انتقال کمک کند. فابیو پاراتیچی، مشاور تاتنهام و مدیر سابق این باشگاه، نقش کلیدی در انتخاب سرمربی جدید ایفا می‌کند. تاتنهام با وجود قهرمانی در لیگ اروپا، به دلیل عملکرد ضعیف در لیگ برتر تحت فشار شدید قرار دارد. این تیم برای فصل آینده به لیگ قهرمانان اروپا راه یافته، اما هواداران خواستار تغییرات اساسی هستند. اخراج پوستکوگلو با واکنش منفی برخی بازیکنان کلیدی مانند سون هیونگ مین و کریستین رومرو همراه بوده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که این بازیکنان ممکن است در صورت عدم رضایت از سرمربی جدید، خواستار ترک باشگاه شوند.