دفاعیه رضاوند از عملکرد خودش؛ فقط در دوره موسیمانه فیکس نبودم

دفاعیه رضاوند از عملکرد خودش؛ فقط در دوره موسیمانه فیکس نبودم

پایگاه خبری فوتبالی-آرش رضاوند مدعی شد که همه مربیان استقلال در این چند سال از عملکرد او راضی بوده‌اند.

به گزارش فوتبالی، آرش رضاوند یکی از مهمانان حضوری برنامه این هفته فوتبال برتر بود. او در بخشی از این برنامه درباره دوران حضورش در استقلال حرف زد. وقتی مجری برنامه از او درباره نیمکت‌نشینی در استقلال پرسید، او گفت: «من در این چند سالی که در استقلال بودم فقط در یک دوره چند هفته‌ای زیر نظر موسیمانه نیمکت‌نشین بودم. ظاهرا کسانی به او گفته بودند که رضاوند بازیکن مربی قبلی است! او هم بدون این که حتی یک دقیقه به من بازی بدهد، در چند بازی کاملا نیمکت‌نشینم کرد. بعد از چند هفته که تمرینات را دید، نظرش راجع به من عوض شد و به تدریج به من بیشتر بازی داد. یادم هست که یک بار در تمرین به من گفت: از تو خیلی راضی هستم.»

رضاوند در بخش دیگری از صحبت‌هایش از جواد نکونام هم تمجید و دفاع کرد و همین باعث شد حملات به او در فضای مجازی شدت بگیرد. بسیاری از هواداران استقلال معتقدند تصمیمات و عملکرد نکونام بیشترین تاثیر منفی در استقلال این فصل گذاشت و بازیکنان تا پایان فصل هم نتوانستند از شرایط بدی که در دوران نکونام به وجود آمده بود خارج شوند.

صحبت‌های رضاوند بیشتر دفاعیه‌ای از خودش در برابر انتقادها بود. او یکی از بازیکنانی است که در یکی دو سال اخیر با بیشترین انتقادها در فضای مجازی مواجه شده است. البته خودش مدعی است که در واقعیت این طور نیست و هواداران استقلال او را قبول دارند و فضای مجازی واقعیت را انعکاس نمی‌دهد. 

رضاوند از زمان آندره‌آ استراماچونی تا امروز بازیکن استقلال بوده و فقط در یک نیم‌فصل به صورت قرضی به فولاد رفته است. او در این مدت با مربیانی مثل فرهاد مجیدی، مجید نامجومطلق، محمود فکری، ریکاردو ساپینتو، جواد نکونام، سهراب بختیاری‌زاده، میودراگ بوژوویچ و مجتبی جباری کار کرده و همه این مربیان از عملکرد او راضی بوده‌اند.