پایگاه خبری فوتبالی - سانتی کازورلا، ستاره سابق آرسنال، در سن ۴۰ سالگی با یک ضربه آزاد دیدنی و با پای غیرتخصصی خود، تیم اویدو را به فینال پلیآف صعود به لالیگا رساند. این گل حساس، رؤیای بازگشت این باشگاه به سطح اول فوتبال اسپانیا را پس از ۲۵ سال، بیش از پیش به واقعیت نزدیک کرد.
به گزارش فوتبالی، کازورلا که در سال ۲۰۲۳ با کمترین دستمزد ممکن به باشگاه دوران نوجوانی خود بازگشت، از روی نیمکت به میدان آمد و در نیمهنهایی پلیآف مقابل آلمریا، نقش تعیینکنندهای ایفا کرد.
او از پشت محوطه جریمه، یک ضربه آزاد را به زیبایی هرچه تمامتر به کنج دروازه فرستاد تا هواداران اویدو را غرق در شادی کند.
نکته قابل توجهتر این گل، آن است که کازورلا این ضربه را با پای چپ خود به ثمر رساند؛ بازیکنی که پیش از این هشت عمل جراحی روی مچ پا را تجربه کرده و حتی در مقطعی با خطر قطع عضو نیز روبرو بود. این اتفاق، ارزش و اهمیت گل او را دوچندان میکند.
کازورلا که سابقه قهرمانی در جام ملتهای اروپا با تیم ملی اسپانیا در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ را دارد، درباره احتمال صعود اویدو به لالیگا گفت: "صعود با اویدو به همان اندازه کسب اولین جام ملتهای اروپا برای من ارزشمند است."
او افزود: "این زیباترین دستاورد برای من، خانواده و دوستانم خواهد بود، چون من اینجا رشد کردهام و احساس عمیقی نسبت به این باشگاه دارم. هنوز به بازی در لالیگا فکر نمیکنم. ابتدا میخواهم ببینم چه احساسی دارم و باشگاه چه میخواهد."
این بازیساز خلاق که با عبور از ۴۰ سالگی پا جای پای ستاره پرتغالی، کریستیانو رونالدو، گذاشته است، درباره آینده خود نیز اظهار نظر کرد: "چند بار استراحت کردهام و شاید به زودی دوباره این کار را بکنم، اما در حال حاضر اوضاع خوب پیش میرود. دو سال بازی میکنم، دو سال استراحت، تا زمانی که بتوانم ادامه دهم."
کازورلا در این فصل با ثبت آمار 4 گل و 5 پاس گل تاثیر فراوانی در عملکرد مثبت تیمش داشته است.