آرسنال جا ماند؛ ستاره‌ها قیمت را بالا بردند

آرسنال جا ماند؛ ستاره‌ها قیمت را بالا بردند

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه آرسنال در پی بن‌بست در روند جذب ویکتور گیوکرش و بنجامین ششکو، اکنون طرح پلن سوم خود را برای جذب مهاجم جدید در دستور کار قرار داده است.

به گزارش فوتبالی، تیم لندنی با هدایت میکل آرتتا به دنبال جذب یک مهاجم طراز اول در تابستان پیش‌رو است تا شانس خود را برای قهرمانی در لیگ برتر افزایش دهد. پس از دو فصل پیاپی کسب رتبه دوم، سران آرسنال بر این باورند که جذب یک گلزن حرفه‌ای می‌تواند گام نهایی برای کسب عنوان قهرمانی باشد. با پایان فصل گذشته، باشگاه آرسنال امیدوار بود که برنامه‌ریزی برای نقل‌وانتقالات تابستانی را با سرعت و کارایی بالا پیش ببرد. حضور آندریا برتا، مدیر ورزشی جدید باشگاه که از ماه مارس به آرسنال پیوسته، امیدها برای آغاز سریع فعالیت‌ها را بیشتر کرده بود. تا اینجای کار، توافقی به ارزش ۵۱ میلیون پوند برای جذب مارتین زوبیمندی، هافبک رئال سوسیداد، نهایی شده و مذاکرات برای جذب کپا آریسابالاگا، دروازه‌بان سابق چلسی، نیز در حال انجام است که می‌تواند با مبلغی حدود ۵ میلیون پوند به‌عنوان رقیبی برای داوید رایا به جمع توپچی‌ها بپیوندد. در خط حمله، دو نام در اولویت باشگاه قرار داشت: ویکتور گیوکرش از اسپورتینگ لیسبون و بنجامین ششکو از لایپزیگ. آرسنال که پیش‌تر از نبود گزینه جایگزین در پنجره‌های نقل‌وانتقال آسیب دیده بود، این بار سناریوهای مختلفی را در نظر گرفت تا در صورت شکست مذاکرات با یکی، بتواند به سرعت به سراغ گزینه دوم برود. مذاکرات و بررسی‌های گسترده‌ای روی هر دو بازیکن صورت گرفته بود. در مورد ششکو، آرسنال طی دو سال گذشته در حال ارزیابی و رایزنی بوده و درباره گیوکرش نیز، آندریا برتا پیش‌تر در دوران فعالیت خود در اتلتیکومادرید پیگیر جذب این مهاجم سوئدی بوده و او را گزینه‌ای مطلوب می‌داند. انتظار می‌رفت که مهاجم جدید پیش از اردوی پیش‌فصل آرسنال در سنگاپور و هنگ‌کنگ (میانه جولای) به تیم ملحق شود. اما روند مذاکرات برخلاف پیش‌بینی‌ها کند پیش رفته و موانع متعددی پیش روی توافق با این دو بازیکن ایجاد شده است.

هر دو بازیکن، گیوکرش و ششکو، در تابستان گذشته تا آستانه ترک باشگاه‌های خود پیش رفتند اما نهایتاً با وعده‌هایی برای فصل آینده ماندند. وعده‌هایی که حالا، به‌خصوص در زمینه مبلغ انتقال، به منبعی از اختلاف و نارضایتی تبدیل شده‌اند. ششکو انتظار داشت با مبلغی حدود ۶۰ میلیون پوند از لایپزیگ جدا شود، اما این باشگاه اکنون بر روی بند فسخ ۷۰ میلیون پوندی او پافشاری می‌کند. این مسأله باعث شده آرسنال از ارائه پیشنهاد رسمی خودداری کرده و نگران ورود به یک جنگ قیمتی، به‌ویژه با توجه به ابراز علاقه دو باشگاه عربستانی، باشد. در مورد گیوکرش نیز، اگرچه رئیس باشگاه اسپورتینگ ادعا کرده توافقی برای فروش با مبلغی پایین‌تر وجود نداشته، منابع نزدیک به SunSport خبر از توافقی شفاهی برای فروش با مبلغ ۵۹ میلیون پوند می‌دهند. با این حال، اسپورتینگ اکنون مبلغی حدود ۶۷ میلیون پوند مطالبه می‌کند رقمی که آرسنال را نسبت به جذب مهاجمی ۲۷ ساله با ارزش فروش پایین در آینده، مردد کرده است. بر اساس اطلاعات SunSport، نارضایتی در اردوگاه هر دو بازیکن ناشی از رقابت مستقیم آن‌ها برای تنها یک جایگاه در خط حمله آرسنال است زیرا توپچی‌ها در نهایت فقط یکی از آن‌ها را جذب خواهند کرد.