صحبت‌های ستاره هلندی مدنظر غول‌های انگلیسی درباره آینده‌اش

صحبت‌های ستاره هلندی مدنظر غول‌های انگلیسی درباره آینده‌اش

پایگاه خبری فوتبالی - جورل هاتو، مدافع پرطرفدار آژاکس، در حالی که توجه بسیاری از باشگاه‌های بزرگ را به خود جلب کرده، بار دیگر علاقه‌اش به آژاکس را ابراز کرده است.

به گزارش فوتبالی، هاتو ۱۹ ساله که توانایی بازی در پست‌های مدافع میانی و مدافع چپ را دارد، تاکنون بیش از ۱۰۰ بازی برای تیم هلندی انجام داده و در دسامبر ۲۰۲۳، با حضور در دیداری از لیگ اروپا، به جوان‌ترین کاپیتان تاریخ این باشگاه تبدیل شد. این بازیکن که به‌طور منظم برای تیم باشگاهی و تیم ملی‌اش به میدان می‌رود، با درخششی که داشته توجه چندین باشگاه بزرگ را به خود جلب کرده است؛ آرسنال، چلسی و لیورپول همگی به جذب این ملی‌پوش هلندی علاقه مند هستند.

با این حال، به نظر نمی‌رسد که هاتو برای ترک آژاکس عجله‌ای داشته باشد و خودش اذعان داشته که در این باشگاه احساس راحتی دارد. او در گفت‌وگو با رسانه باشگاه آژاکس ، در پاسخ به این سؤال که فصل 2025/26 برایش چه خواهد داشت، گفت: 

"هوشمندانه‌ترین کار این است که فصل به فصل به قضیه نگاه کنیم. من هم همین کار را می‌کنم. البته که در نهایت می‌خواهی به چیزهایی برسی: لیگ قهرمانان، جام جهانی و یورو ولی هنوز کلی وقت دارم. این‌طور فکر نمی‌کنم که حتماً باید تا دو سال دیگر لیگ قهرمانان را ببرم. در لیگ هلند باید مقابل تیم‌های بزرگ نشان بدهی چقدر خوب هستی. در نهایت باید به رشد در همان چیزهایی که در آن‌ها خوبم ادامه بدهم تا آن‌ها را به بهترین حد خود برسانم. چطور دورانم در آژاکس را توصیف می‌کنم؟ آژاکس برای من خانه است. من واقعاً اینجا احساس در خانه بودن دارم."