محکومیت دو هوادار میلان و اینتر به حبس

محکومیت دو هوادار میلان و اینتر به حبس

پایگاه خبری فوتبالی - پرونده جنجالی اولتراهای فوتبال در ایتالیا وارد مرحله‌ای تازه شده است؛ روز سه‌شنبه، دادگاه دو نفر از لیدرهای گروه‌های هواداری میلان و اینتر حکم ۱۰ سال زندان تعلیقی برای آن‌ها صادر کرد.

به گزارش فوتبالی ، این حکم که در چارچوب یک روند قضایی سریع و چند شاخه صادر شده، هنوز قطعی نیست و متهمان می‌توانند نسبت به آن اعتراض کنند.

اتهامات وارد شده به این دو نفر طیف گسترده‌ای از جرائم را شامل می‌شود؛ از جمله اخاذی، عضویت در باند سازمان‌یافته، خشونت فیزیکی و ارتباط مستقیم با مافیا. بررسی‌های انجام‌شده نشان داده که برخی از این گروه‌های اولترا با نهادهای تبهکاری نظیر «ندرانگتا» — مافیای مشهور منطقه کالابریا — در زمینه‌هایی مانند فروش بلیت بازی‌ها و قاچاق مواد مخدر همکاری داشته‌اند.

آغاز این تحقیقات به ماجرای یک قتل مرتبط با هولیگان‌های فوتبال در سال گذشته بازمی‌گردد. در این حادثه، یکی از لیدرهای اولترای اینتر به استفاده از چاقو و قتل یکی از اعضای گروه رقیب اعتراف کرد، ولی مدعی شد این اقدام را از سر دفاع از خود انجام داده است. قربانی این حادثه عضوی از یک خانواده بانفوذ مافیایی بوده است.

این تحقیقات از اواخر سپتامبر کلید خورد و به موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها انجامید. تا کنون ۱۶ نفر با حکم بازداشت موقت روبرو شده‌اند و برای سه نفر دیگر نیز قرار حبس خانگی صادر شده است.

درگیری‌های شدید و گاه خونین بین اولتراهای دو باشگاه بزرگ میلان و نفوذ گسترده مافیا در میان آن‌ها، زنگ خطری جدی برای فوتبال ایتالیاست.