اختصاصی/ ساپینتو به دنبال ستاره پرتغالی تراکتور

اختصاصی/ ساپینتو به دنبال ستاره پرتغالی تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- ریکاردو ساپینتو به دنبال استخدام هموطن پرتغالی خود برای استقلال است.

به گزارش فوتبالی، تقریباً مشخص شده است که ریکاردو ساپینتو هدایت استقلال را در فصل آتی بر عهده خواهد داشت و سرمربی پرتغالی منتظر برقراری پروازهای خارجی به ایران است تا خود را به تهران برساند و سکان هدایت آبی‌ها را بر عهده بگیرد.

اما ساپینتو به دنبال یک خرید بزرگ برای آبی‌پوشان است. سرمربی پرتغالی که سه فصل پیش در استقلال حضور داشت و صحبت‌هایی با هافبک پرتغالی تراکتور یعنی ریکاردو آلوز داشت، دوباره به جذب این بازیکن خوش‌نقش فکر می‌کند.

ساپینتو در پنجره زمستانی لیگ بیست و دوم با آلوز صحبت کرده بود و قرارداد این بازیکن بند فسخی داشت و آلوز هم در آستانه پیوستن به جمع آبی‌های تهران بود که ورود به موقع محمدرضا اخباری، کاپیتان وقت تراکتور و صحبت با آلوز برای منصرف کردن وی جواب داد و تراکتور قرارداد ستاره خود را تمدید کرد. البته علی فتح الله زاده مدعی شده بود که به دنبال آلوز است اما عملا کار خاصی انجام نداد تا آلوز با تراکتور، سه فصل دیگر تمدید کند.

حالا قرارداد او در پایان فصل گذشته با تراکتور به پایان رسیده است. البته که گفته می‌شد تراکتور به توافق با آلوز برای ادامه همکاری رسیده ولی مشخص نیست که آیا تمدیدی روی کاغذ هم انجام شده یا نه و اینکه این تمدید قرارداد در سازمان لیگ ثبت شده یا نه.

خبرها حاکی از این است که ساپینتو مدتی پیش از توافق با استقلال با هموطن خود آلوز صحبت کرده بوده و از او خواسته بود در صورتی که هدایت استقلال را بپذیرد، ریکی همراه با او به استقلال برود.

البته باید در نظر داشت که آلوز محبوبیت بسیار بالایی در تبریز دارد و کاپیتان دوم تی‌تی‌ها هم محسوب می‌شود و مدیران تراکتور هم از توافق با وی برای فصل بعدی خبر داده‌اند و باید دید این‌بار ساپینتو موفق به متقاعد کردن هموطن خود برای حضور در استقلال خواهد شد یا نه؛ انتقالی که می‌تواند جنجالی‌ترین انتقال پنجره تابستانی نام بگیرد.