شایعه در شهر؛ پرسپولیس می‌خواهد فرجی را برگرداند!

شایعه در شهر؛ پرسپولیس می‌خواهد فرجی را برگرداند!

پایگاه خبری فوتبالی- شنیده می‌شود پرسپولیس به دنبال بازگرداندن مدافع فصل گذشته خود است.

به گزارش فوتبالی، فرشاد فرجی که در فصول اخیر در پرسپولیس حضور داشته، با پایان قراردادش جزو بازیکنان تمدیدی قرار نگرفت و باشگاه پرسپولیس با قرار دادن تصویر وی بین بازیکنان جدا شده به صورت رسمی این موضوع را اعلام کرد.

در همین راستا شنیده می‌شود مدافع قائمشهری با مدیران تراکتوری به توافق نهایی رسیده و با این تیم قرارداد هم بسته و دلیل عدم معرفی وی تا به الان، شرایط کنونی کشور و فروکش کردن اخبار نقل و انتقالات بوده است.

فرشاد فرجی و گئورگی گولسیانی دو مدافع فصل گذشته پرسپولیس بودند که اسماعیل کارتال روی آن‌ها برای فصل آتی نظری نداشت و حتی گفته می‌شود سرمربی ترک‌تبار به دنبال خرید مدافع برزیلی تیم گزتپه ترکیه است که باتوجه به شرایط اخیر این خرید ممکن است سخت‌تر از قبل باشد.

همچنین پرسپولیس تا به الان ۶ خرید لیگ برتری داشته و حتی درخواست افزایش این سهمیه را هم از فدراسیون داشته است. به همین دلایل شنیده می‌شود پرسپولیسی‌ها به دنبال بازگرداندن فرجی هستند تا با تمدید قرارداد وی دست آن‌ها در پست دفاع میانی خالی نماند چرا که هم خرید مدافع خارجی در چنین شرایطی سخت است و هم تمدید فرجی جزو بازیکنان خریداری شده از لیگ برتر محسوب نخواهد شد.

همچنین پرسپولیسی‌ها اخیراً پس از متوجه شدن علاقه تراکتور به وحید امیری، با وجود اینکه این بازیکن را هم نمی‌خواستند و برای وی پوستر خداحافظی هم زدند، قرارداد وی را هم تمدید کردند و در رابطه با فرجی هم دوباره پای تراکتور در میان است!

البته همه این‌ها منوط به این است که آیا قرارداد منعقده بین فرجی و تراکتور این اجازه را به مدافع قائمشهری برای بازگشت به پرسپولیس را خواهد داد یا نه؛ موضوعی که فعلا مشخص نیست.