استقلال همچنان پیگیر مغانلو؛ شهریار نزدیک به پرسپولیس!

استقلال همچنان پیگیر مغانلو؛ شهریار نزدیک به پرسپولیس!

پایگاه خبری فوتبالی- مذاکرات دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برای عقد قرارداد با شهریار مغانلو ادامه دارد.

به گزارش فوتبالی، نقل‌وانتقالات لیگ بیست‌و‌پنجم به داغ‌ترین شکل ممکن دنبال می‌شود و باشگاه‌های لیگ برتری به دنبال عقد قرارداد با بازیکنان مد نظر خود هستند.

در این بین پرسپولیس جلوتر از سایر رقبا در بازار فعالیت داشته و از چندین بازیکن رونمایی کرده است اما در بین جدی‌ترین دغدغه قرمزهای تهران، ادامه همکاری یا فسخ قرارداد با اسماعیل کارتال است.

اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، سردار دورسون و علی علیپور، فصل آینده هم در پرسپولیس حضور خواهند داشت اما مدیران قرمزهای تهران به دنبال عقد قرارداد با یک‌مهاجم باکیفیت دیگر هم هستند.

شهریار مغانلو جدی‌ترین گزینه رضا درویش برای تقویت خط حمله پرسپولیس است و این باشگاه طی هفته‌های اخیر مذاکرات مثبتی با شهریار داشته است.

قرمزهای تهران حتی با اتحاد کلبا برای انتقال شهریار مغانلو به رقم ۳۰۰ هزار دلار به توافق رسیده بودند اما نامه استقلال به باشگاه اماراتی باعث سن‌اندازی در روند مذاکره مغانلو و پرسپولیس شد.

استقلالی‌ها هم به نوبه خود به شدت دنبال توافق با شهریار مغانلو هستند اما شهریار تا این لحظه به آبی‌ها چراغ سبزی نشان نداده و اولویت این بازیکن پرسپولیس است.

پیش‌بینی می‌شود باتوجه به جنگ استقلال و پرسپولیس برای جذب شهریار مغانلو، رقم رضایت‌نامه این بازیکن تا ۶۰۰ هزار دلار هم افزایش پیدا کند.